ایدز HIV
ایدز HIV
مطالبی که در ادامه می خوانید و با کلیک روی مطالب پیمایش سریع داشته باشین:
نحوه ابتلا به بیماری ایدز چگونه می باشد ؟
نحوه پیشگیری از بیماری چگونه است ؟
دوره پنجره چیست ؟
برای چکاپ کدام آزمایش توصیه می شود ؟
علایم بیماری ایدز
علایم ایدز در زنان
علایم ایدز در مردان
آدرس مراکز آزمایش ایدز رایگان و محرمانه
آزمایش ایدز در خانه
علایم ایدز در زنان
اگر می خواهید علائم ایدز در زنان را بدانید با ما در این نوشتار همراه باشید تا ۱۰ نشانه ایدز در زنان که نباید سرسری گرفت رابدانید. علائم اولیه عفونت اچ آی وی ممکن است خفیف و سبک باشد. اما حتی یک فرد آلوده که علائم قابلتوجهی ندارد هم میتواند ویروس را به دیگران منتقل کند. این یکی از دلایلی است که باید بدانید آیا به این بیماری مبتلا هستید یا نه.
اگر شما یک زن هستید، ممکن است به این فکر کنید که نشانههای اچآیوی در شما چه تفاوتی با نشانههای اچآیوی در مردان دارد. بسیاری از علائم اچآیوی برای مردان و زنان یکسان است، اما نه همهی آنها. در این نوشتار یک فهرست از ۱۰ علامت شایع این بیماری وجود دارد، از جمله مواردی که مخصوص زنان است.
۱. علائم اولیه
در هفتههای اولیه پس از آلوده شدن به ویروس اچآیوی، افراد مبتلا ممکن است هیچ نشانهای از خود بروز ندهند و این البته غیرعادی نیست. برخی از افراد ممکن است علائم خفیفِ آنفلوآنزا مانند داشته باشند از جمله:
– تب
– سردرد
– کمبود انرژی
اغلب این علائم در عرض چند هفته از بین میروند. در بعضی موارد، ممکن است ۱۰ سال طول بکشد تا علائم شدید این بیماری پدیدار شود.
۲. پدیدار شدن راش و زخم روی پوست
اکثر افراد مبتلا به اچآیوی مشکلات پوستی دارند. راش شایعترین علامت اچآیوی است. در فرد مبتلا به اچآیوی، پوست ممکن است در مواجهه با مواد تحریککننده و نور خورشید بسیار حساس و آسیبپذیر باشد. راش ممکن است به شکل یک لکهی مسطح قرمز با جوشهای کوچک ظاهر شود و پوست ممکن است پوسته پوسته شود.
زخمها یا ضایعات ممکن است بر روی پوست، دهان، اندام تناسلی و مقعد ایجاد شود و درمان آنها ممکن است دشوار باشد. افراد مبتلا به اچآیوی نیز در معرض خطر پدیدار شدن تبخال و ابتلا به زونا هستند. با داروی مناسب میتوان از شدت مشکلات پوستی کم کرد.
علائم ایدز در زنان ۳: تورم غدد
ما گرههای لنفی را در سراسر بدنمان داریم، از جمله گردن، پشت سر، زیر بغل و کشالهی ران. گرههای لنفاوی ما به عنوان بخشی از سیستم ایمنی بدن، با ذخیرهسازی سلولهای ایمنی بدن و فیلتر کردن مواد مضر از عفونت جلوگیری میکنند. در هنگام اینکه عفونت اچآیوی شروع به گسترش میکند، سیستم ایمنی بدن نیز فعالتر میشود. نتیجه این است که غدد لنفاوی بزرگ میشوند و معمولا به عنوان غدد متورم شناخته میشوند. این اتفاق اغلب یکی از نخستین نشانههای اچآیوی است. در افراد مبتلا به اچآیوی، تورم غدد ممکن است چند ماه طول بکشد.
علائم ایدز در زنان ۴: عفونت
اچآیوی سبب میشود که برای سیستم ایمنی بدن مبارزه با میکروبها سختتر باشد، بنابراین عفونتهای فرصتطلبآسانتر میتوانند تاثیر خود را بگذارند. برخی از این عفونتها عبارتند از پنومونی (سینهپهلو)، سل و هپاتیت C. افراد مبتلا به اچآیوی بیشتر از سایرین مستعد ابتلا به عفونتهای پوست، چشمها، ریهها، کلیهها، دستگاه گوارش و مغز هستند. همچنین درمان بیماریهای شایعی مانند آنفولانزا ممکن است در آنها بسیار مشکل باشد.
رعایت نکات احتیاطی، از جمله شستشوی مکرر دستها و مصرف داروهای اچآیوی، میتواند به جلوگیری از برخی از این بیماریها و عوارض آنها کمک کند.
۵. تب و عرق ریختن شبانه
افراد مبتلا به اچآیوی ممکن است دورههای طولانی مدت تب پایین را تجربه کنند. درجه حرارت بین ۹۹.۸ درجه فارنهایت و ۱۰۰.۸ درجه فارنهایت (۳۷.۶ درجه سانتیگراد و ۳۸.۲ درجهسانتیگراد) به عنوان تب پایین در نظر گرفته میشود. هنگامیکه چیزی اشتباه است، بدن شما تب میکند، اما علت آن همیشه آشکار نیست. از آنجایی که این تب پایین است، کسانی که از ابتلای خود به اچآیوی اطلاعی ندارند، ممکن است این علائم را نادیده بگیرند. گاهی اوقات عرقهای شبانه که میتواند در خواب تداخل ایجاد کند ممکن است با تب همراه باشد.
علائم ایدز در زنان ۶: تغییرات دوران قاعدگی
زنان مبتلا به اچآیوی میتوانند تغییراتی را در چرخهی قاعدگی خود تجربه کنند. دورهی شما ممکن است سبکتر یا سنگینتر از حد معمول باشد، یا ممکن است یک ماه اصلا دورهی قاعدگی را نداشته باشید. ممکن است علائم شدید قبل از قاعدگی نیز داشته باشید.
۷. عفونتهای باکتریایی و قارچی
عفونتهای باکتریایی و قارچی ممکن است در زنان مبتلا به اچآیوی رایج باشد. درمان این عفونتها در آنها ممکن است دشوارتر باشد.
۸. عفونتهای منتقله از راه جنسی (STIs)
اچآیوی همچنین خطر ابتلا به عفونتهای منتقله از راه جنسی را افزایش میدهد، از جمله:
– کلامیدیا
– تریکومونیازیس
– عفونت گونوره
– ویروس پاپیلوم انسانی (HPV) که میتواند منجر به بروز زگیلهای تناسلی یا حتی سرطان دهانهی رحم شود.
اگر تبخال تناسلی دارید، ممکن است بدتر شود و مکررا اتفاق بیفتد. همچنین بدن شما ممکن است نسبت به روشهای درمان تبخال نیز واکنشی نشان ندهد.
علائم ایدز در زنان ۹: بیماری التهابی لگن (PID)
PID نوعی عفونت است که در رحم، لولههای فالوپ و تخمدانها رخ میدهد. درمان PID در زنان مبتلا به اچآیوی ممکن است سختتر باشد. همچنین علائم این بیماری ممکن است بیشتر از حد معمول طول بکشد یا مدام عود کند.
علایم ایدز در مردان
علایم ایدز در مردان
اگر بخواهید از علائم ایدز در مردان آگاه شوید در این نوشتار با بازده همراه شوید تا ۱۱ نشانه ایدز در مردان را بدانید. یادتان باشد که گام اول در درمان هر بیماری شناخت علایم آن و سپس مراجعه سریع به پزشک است.
اچآیوی (HIV) یک ویروس است که بر سیستم ایمنی بدن، به ویژه سلولهای CD۴ تاثیر میگذارد. سلولهای CD۴ به محافظت از بدن در برابر بیماریها کمک میکنند. بر خلاف دیگر ویروسها که سیستم ایمنی بدن به طور معمول میتواند آنها را از بین برود، اچآیوی نمیتواند توسط سیستم ایمنی بدن حذف شود.
علائم اچآیوی میتواند از فردی به فرد دیگر به شدت متفاوت باشد. دو مرد مبتلا به اچآیوی احتمالا علائم مشابهی را تجربه نخواهند کرد. با این حال، علائم ایدز در مردان و عفونت اچ آی وی در مردان معمولا این الگو را دنبال میکند:
– ناخوشی حاد
– دورهی بدون علامت
– عفونت پیشرفته
علائم ایدز در مردان : ناخوشی حاد
تقریبا ۸۰ درصد افراد مبتلا به اچآیوی علائم شبیه به آنفولانزا را در عرض ۲ تا ۴ هفته از زمان آلوده شدن به این ویروس تجربه میکنند. این بیماری شبیه به آنفلوانزا به عنوان عفونت حاد اچآیوی شناخته میشود. این ناخوشی، مرحلهی اولیه عفونت است و تا زمانی که بدن آنتیبادی علیه ویروس اچآیوی تولید کند، طول میکشد.
شایعترین علایم اچآیوی حاد عبارتند از:
۱. پدیدار شدن راش روی بدن
۲. تب
۳. گلو درد
۴. سردرد شدید
علائم ایدز در مردان که کمتر شایع هستند شامل موارد زیر میشوند:
۵- خستگی
۶- تورم غدد لنفاوی
۷- بروز زخم در دهان یا بر روی دستگاه تناسلی
۸- دردهای عضلانی
۹- درد مفصلی
۱۰- تهوع و استفراغ
۱۱- عرق شبانه
این علائم معمولا ۱ تا ۲ هفته طول میکشد. اگر شما چند مورد از این علائم را داشته باشید و مشکوک شوید که ممکن است شما هم به این بیماری مبتلا شده باشید، قرار ملاقاتی را با پزشکتان تنظیم کنید و آزمایش بدهید.
دورهی بدون علائم ایدز در مردان
پس از اینکه علائم اولیه ناپدید شد، اچآیوی ممکن است ماهها یا سالها هیچ علامت دیگری نشان ندهد. در طی این مدت، ویروس در بدن شما تکثیر میشود و شروع به ضعیف کردن سیستم ایمنی بدن میکند. شما این روند را احساس نمیکنید یا اصلا بیمار به نظر نمیرسید، اما ویروس همچنان فعال است و ممکن است به راحتی آن را به دیگران انتقال دهید. به همین دلیل است که آزمایش دادن در همان مراحل اولیه بسیار اهمیت دارد، حتی زمانی که شما حالتان خوب است.
نحوه ابتلا به بیماری ایدز چگونه می باشد ؟
ایدز
بیماری ایدز بر اثر ورود ویروس HIV به بدن ایجاد می شود نحوه انتقال ویروس به روش های زیر امکان پذیر است :
- از طریق خون به واسطه تزریق خون آلوده ، وسایل دندان پزشکی آلوده ، استفاده از سرنگ مشترک در معتادین یا آلوده شدن پرسنل مراکز پزشکی به دلیل وارد شدن سهوی سوزن آلوده به ویروس به بدن آن ها .
- مادر به فرزند به واسطه انتقال از طریق جفت در دوران بارداری .
- تماس جنسی محافظت نشده به واسطه ترشحات آلت جنسی از زن به مرد و بالعکس .
تاکنون گزارشی مبنی بر انتقال از طریق بوسیدن منتشر نشده است .
اصولا ویروس HIV بر خلاف ویروس هپاتیت به شرایط محیطی حساس است و در محیط خشک سریعا از بین می رود .
نحوه پیشگیری از بیماری چگونه است ؟
عدم استفاده از سرنگ مشترک در معتادین ، استریل شدن وسایل دندان پزشکی بعد از هر بار استفاده در مطب های دندان پزشکی ، استفاده از کاندومهای ویژه کشنده ویروس و عدم ارتباط جنسی با افراد پر خطر از روش های موثر در جلوگیری از ابتلا به این بیماری مهلک می باشد .
در عفونت با ویروس ایدز مشابه هر بیماری عفونی مسری خطرناک ، تشخیص سریع و دقیق بیماری حائز اهمیت می باشد ، برای این منظور شناخت عامل عفونت و نحوه واکنش بدن به آن کمک کننده می باشد .
اطمینان از سالم بودن بعد از هر گونه رفتار پر خطر علاوه بر کمک به بیمار ، مانع از انتشار آلودگی در بین خانواده و جامعه می شود .
ایدز
روش های تشخیص بیماری کدامند ؟
انواع مختلفی از آزمایش های تشخیصی برای شناسایی بیماری ایدز وجود دارد که اطلاع از نحوه عملکرد هر یک از آن ها با توجه به زمان احتمالی عفونت ، در تشخیص صحیح بیماری حائز اهمیت می باشد .
آزمایش تشخیصی بر اساس شناسایی آنتی بادی یا آنتی ژن و آزمایشات مولکولی ( PCR ) از جمله روش های رایج در تشخیص بیماری هستند .
دوره پنجره چیست ؟
دوره پنجره یا window period به فاصله زمانی بین ابتلا به عفونت با ویروس ایدز تا ظهور آنتی بادی های قابل ردیابی بر ضد این بیماری ، گفته می شود . این دوره در زمانبندی انجام آزمایش های تشخیصی این ویروس از اهمیت به سزایی برخوردار است .
آنتی بادی ها فاکتور های دفاعی بدن هستند که در زمان ورود عامل خارجی به بدن بر علیه آن عامل خارجی در خون ایجاد می شوند .
بر طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) متوسط طول دوران پنجره با تست های آشکار کننده آنتی بادی ۲۱ روز است ، آزمایش های بر اساس تشخیص آنتی ژن این مدت را به ۱۶ روز و آزمایشات تاییدیه بر اساس RNA ویروس با روش مولکولی به طور متوسط آن را به ۱۲ روز کاهش می دهند .
در اکثر افراد آلوده به ویروس ، آنتی بادی ها تقریبا ۳ روز پس از ابتلا به عفونت HIV در بدن آشکار می شوند ، ولی در بعضی از افراد این مدت طولانی تر می شود . اگرچه وقوع دوره پنجره ۶ماهه با وجود روش های مدرن امروزی در تشخیص آنتی بادی ها نادر است ولی بر طبق گزارشات مختلف ، آزمایش های تشخیص آنتی بادی در فاصله زمانی تا ۶ ماه ممکن است نتایج منفی کاذب نشان دهند . همچنین درمان پیشگیرانه بر علیه رتروویروس HIV در دوران پنجره ، تشکیل آنتی بادی ها را به تعویق می اندازد و سبب طولانی تر شدن دوران پنجره شده و این دوره ممکن است تا ۱۲ ماه نیز به درازا بکشد.
در بیماران مبتلا با آگاماگلوبینمی (نوعی بیماری نقص ایمنی)(x linked agammaglobulinemia) نیز تست های تشخیص آنتی بادی میتوانند نتایج منفی کاذب ارائه دهند . به همین دلیل باید تست های تشخیصی دیگری در مورد این بیماران به کار گرفته شود .
ژورنال پزشکی نیوانگلند در سال ۱۹۹۷ ، ۳ مورد از دوره پنجره تاخیری را گزارش کرده است ، این سه مورد افرادی بوده اند و پس از گذشت ۶ ماه از مجاور نشدن با مورد مشکوک ، تست آنتی بادی در آنها منفی بوده است ، ولیکن در فاصله زمان بین ۶ الی ۱۲ ماه تست آنتی بادی در آن ها مثبت شده است.
برای چکاپ کدام آزمایش توصیه می شود ؟
وجود علائم مشکوک به عفونت با HIV به خصوص پس از یک تماس مشکوک می تواند نشانه یک عفونت حاد باشد و انجام آزمایش پس از یک هفته از رفتار پر خطر توصیه می شود . از سوی دیگر اگر علائم خفیف باشد و انجام آزمایش های کلینیکی مولکولی برای تشخیص ویروس HIV برای بیمار مشکل باشد ، می توان تست آنتی بادی را پس از دوره پنجره دوباره تکرار کرد.
کدام آزمایش بهتر است ؟
با توجه به اینکه در دوره پنجره ، آزمایش های آنتی بادی احتمال منفی کاذب دارند ، بر اساس شواهد بالینی بیمار و میزان احتمال آلوده شدن فرد پس از رفتار پر خطر ضرورت انجام آزمایش تشخیص ویروسی به روش مولکولی مشخص می شود . این آزمایش از حساسیت بیشتری در شناسایی بیماری برخوردار است و طول دوره پنجره در آن کوتاه تر می باشد ولی هزینه بیشتری به بیمار تحمیل نموده و زمان حاضر شدن آزمایش طولانی تر میباشد .
جهت کنترل نوزادان به دنیا آمده از مادر آلوده به ویروس به دلیل انتقال آنتی بادی ها از طریق جفت ، نمیتوان برای تشخیص ایدز از آزمایش آنتی بادی تا ۱۸ ماهگی نوزاد استفاده کرد .
از سال ۲۰۰۲ با انجام آزمایشات غربال گری خون توسط روش های مولکولی توانایی آشکار سازی HIV افزایش یافته است که این آزمایشات با منظور غربال گری افراد آلوده هنوز در ایران رایج نمی باشند و به دلیل هزینه های بالا ، بیشتر در موارد پر خطر و مشکوک ، و همچنین افرادی که در آنها آزمایش آنتی بادی مثبت شده است ، استفاده می گردد . آزمایش آنتی بادی HIV هزینه کمی برای بیمار دارد و با استفاده از روش های نوین از جمله الکتروکمولومینسانس (ECL) به سرعت حتی ظرف چند ساعت قابل گزارش است لذا توصیه موکد می شود که ۳ تا ۲۱ روز پس از هر گونه رفتار پر خطر و یک بار نیز شش ماه پس از آن این آزمایش انجام شود .
ایدز
• ایدز درمان ندارد ولی قابل پیشگیری است .
• شناخت از راه های انتقال بیماری و نحوه جلوگیری از آن های مهمترین عامل ممانعت کننده از انتشار بیماری در جامعه می باشد .
• روش های تشخیصی مختلفی برای بیماری ایدز وجود دارد که به کار گیری هر یک ، با توجه به میزان ریسک ابتلا به ویروس ، زمان احتمالی آلوده شدن و هزینه آزمایش مشخص می شود .
• دوره پنجره به مقطعی از زمان گفته می شود که ویروس وارد بدن شده ولی آنتی بادی بر علیه آن ساخته نگردیده است لذا بیماری با روش های معمول شناسایی آنتی بادی قابل تشخیص نمی باشد .
• دوره پنجره زمان کاملا مشخصی نیست و در افراد مختلف متفاوت می باشد ولی به طور معمول می تواند تا ۶ ماه طول بکشد .
علایم بیماری ایدز
۱٫ تب
یکی از اولین نشانه های ARS می تواند تب خفیف، تا حدود ۱۰۲ درجه فارنهایت باشد. این تب اگر اتفاق بیفتد معمولاً با علائم خفیف دیگر مثل خستگی، تورم غدد لنفاوی و گلودرد همراه خواهد بود.
در این نقطه ویروس به سمت جریان خون در حال حرکت است و شروع به تکثیر به تعداد بالا می کند. وقتی این اتفاق می افتد، سیستم ایمنی بدن واکنش التهابی نشان می دهد.
۲٫ گلودرد و سردرد
درست مثل سایر علائم، گلودرد و سردرد هم فقط در موقعیت جزء علائم ARS تشخیص داده می شوند.
علائم کلی ابتلا به ایدز
۳٫ درد عضلانی، درد مفصلی و تورم گره های لنفاوی
ARS معمولاً با آنفولانزا، مونونوکلئوز یا سایر عفونت های ویروسی، حتی سفلیس و هپاتیت، اشتباه گرفته می شود. جای تعجب نیست که بسیاری از علائم این بیماری ها یکسان هستند، مثل درد در مفاصل و عضلات و تورم گره های لنفاوی.
گره های لنفاوی بخشی از سیستم ایمنی بدن شما هستند و زمانیکه عفونتی وارد بدن شود، متورم می شوند. بسیاری از آنها در زیربغل، کشاله های ران و گردن وجود دارند.
علائم پوستی ابتلا به ایدز
۴٫ جوش و دانه های پوستی
جوش های پوستی ممکن است هم در ابتدا و انتهای دوره HIV/AIDS پدیدار شود. این جوش ها ممکن است در هر نقطه ای از بدنتان ایجاد شوند که اگر توضیح و علت دیگری نداشتند، بهتر است حتماً تست HIV انجام دهید.
۵٫ حالت تهوع، استفراغ و اسهال
۳۰ تا ۶۰ درصد افراد در مراحل اولیه HIV به حالت تهوع، استفراغ یا اسهال دچار می شوند.
این علائم همچنین ممکن است در نتیجه درمان ضدویروسی و بعدها در روند عفونت درنتیجه عفونتی دیگر اتفاق بیفتد. اسهالی که مداوم باشد و به درمان های معمول واکنش ندهد نیز می تواند نشانه ای از این ویروس باشد.
۶٫ کاهش وزن
کاهش وزن نشانه بیماری پیشرفته تر است و می تواند درنتیجه اسهال شدید اتفاق بیفتد. اگر در حال کم کردن وزن هستید، یعنی سیستم ایمنی بدنتان بسیار ضعیف شده است. در این وضعیت، بیمار حتی اگر تغذیه خوبی داشته باشد و تا آنجا که می تواند غذا بخورد باز هم وزن زیادی کم می کند. این مشکل معمولاً در مراحل آخری بیماری اتفاق می افتد. این روزها اما با کمک درمان ضدویروسی این مشکل کمتر شده است.
۷٫ سرفه های خشک
این نشانه –سرفه های موذی که ممکن است هفته ها طول بکشد و به نظر می رسد که هیچوقت بهتر نخواهد شد– یکی از متداول ترین نشانه های بیماری در بیماران مبتلا به HIV که در مراحل پیشرفته بیماری خود قرار دارند می باشد.
تقریباً نیمی از افراد در مراحل اولیه عفونت HIV دچار تعرق شبانه می شوند. این مشکل با پیشرفت بیماری ممکن است وخیم تر شود و ارتباطی با ورزش کردن یا دمای اتاق ندارد.
نادیده گرفتن این مشکل که تقریباً مشابه گُرگرفتگی است که زنان در شروع یائسگی دچار آن می شوند بسیار دشوار است تعریقی ناگهانی و شدید که فرد را مجبور می کند برای عوض کردن لباس هایش از خواب بیدار شود.
علائم و نشانه های ابتلا به ایدز
۹٫ عفونت های قارچی
عفونت قارچی دیگر که در مراحل آخری این بیماری ایجاد می شود، تبخال است. تبخال دهانی و تبخال تناسلی هر دو می توانند هم نشانه هایی از ARS و هم عفونت HIV یا ایدز باشد.
۱۰٫ سردرگمی و مشکل در تمرکز
آدرس مراکز آزمایش ایدز رایگان و محرمانه
آدرس مراکز آزمایش رایگان و محرمانه اچ آی وی
ردیف | نام استان | نام شهرستان | نام مرکز مشاوره بیماری های رفتاری | آدرس | شماره تلفن | کد تلفن شهرستان |
۱ | آذربایجان شرقی | تبریز | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان تبریز | خیابان بهار روبروی پارک بانوان | ۳۲۸۲۹۴۳۴ | ۰۴۱ |
۲ | مرند | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان مرند | خیابان رجایی کوچه فرهنگیان ۲ پایگاه بهداشتی قریشی | ۴۲۲۵۰۱۹۷ | ۰۴۱ | |
۳ | میانه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان میانه | خیابان امام خمینی- کلینیک الزهرا | ۵۲۲۳۴۶۸۸ | ۰۴۱ | |
۴ | بناب | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان بناب | خیابان امام خمینی- شبکه بهداشت و درمان | ۳۷۷۲۱۸۷۱ | ۰۴۱ | |
۵ | اهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ارسباران | خیابان شهید منتظری- روبروی سالن مطهری- مرکز بهداشتی و درمانی شماره ۶ | ۴۴۳۳۹۰۶۸ | ۰۴۱ | |
۶ | مراغه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری مراغه | خیابان معلم شمالی – پشت اداره راهنمایی و رانندگی- طبقه فوقانی مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۱ شهری و روستائی (هاشم آباد ) | ۳۷۲۵۰۲۲۸ | ۰۴۱ | |
۷ | آذربایجان غربی | ارومیه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ارومیه | خیابان کاشانی-مرکز بهداشتی درمانی شماره ۶- طبقه میانی | ۳۴۴۶۰۸۵۳ | ۰۴۴ |
۸ | خوی | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری خوی | بلوار۱۵ خرداد-میدان شهید فهمیده -جنب پارک مریم-مرکز بهیاری سابق | ۴۶۲۳۴۰۶۳ | ۰۴۴ | |
۹ | میاندواب | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری میاندواب | خیابان دانش – مرکز بهداشتی درمانی شماره ۵ | ۳۶۴۵۶۹۹۰ | ۰۴۴ | |
۱۰ | بوکان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بوکان | کمربندی – ابتدای خیابان سردارعزیز خان مکری – ستاد مرکز بهداشت شهرستان | ۴۵۲۶۵۹۴۹ | ۰۴۴ | |
۱۱ | مهاباد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری مهاباد | چهارراه آزادی – مرکز بهداشتی درمانی صلاح الدین ایوبی | ۴۲۲۲۲۳۶۴ | ۰۴۴ | |
۱۲ | اردبیل | اردبیل | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رازی | خیابان امام خمینی، مابین میدان شریعتی و چهارراه امام، روبروی بانک رفاه مرکزی، مرکز بهداشتی درمانی رازی | ۳۳۲۶۱۷۰۰ | ۰۴۵ |
۱۳ | پارساباد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری پارساباد | پارس آباد، فلکه ترمینال ،مرکز ۱شهری | ۳۲۷۸۲۳۶۶ | ۰۴۵ | |
۱۴ | مشکین شهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری مشکین شهر | مشکین شهر -خیابان سعدی -درمانگاه شماره سه | ۳۲۵۳۸۷۱۵ | ۰۴۵ | |
۱۵ | اصفهان | اصفهان یک | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری اصفهان | فلکه احمدآباد- اول خیابان بزرگمهر- مرکز خدمات جامع سلامت نواب صفوی | ۳۲۲۷۵۲۵۰ | ۰۳۱ |
۱۶ | البرز | کرج | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید سبزه پرور | میدان آزادگان ، ابتدای بلوار کاج (بسیج) ، ابتدای خیابان تختی ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید سبزه پرور | ۳۲۵۲۲۴۱۵ | ۰ ۲۶ |
۱۷ | ساوجبلاغ | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید کلیم اله معدندار | خیابان امام خمینی ، روبروی بانک تجارت ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید معدندار | ۴۴۲۳۷۸۰۸ | ۰ ۲۶ | |
۱۸ | ایلام | ایلام | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ایلام | ایلام – بالاتر از میدان شهدا – خیابان عدالت شمالی – خیابان شهید راسخی | ۳۳۳۶۹۴۷۶ | ۰۸۴ |
۱۹ | آبدانان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری آبدانان | خ امام خمینی (ره)-مرکز بهداشتی درمانی شماره دو-طبقه اول | ۳۳۶۲۲۰۱۷ | ۰۸۴ | |
۲۰ | دهلران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری دهلران | خیابان امام – مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره یک | ۳۳۷۲۱۱۰۰ | ۰۸۴ | |
۲۱ | بوشهر | بوشهر | مرکزمشاوره ی بیماری های رفتاری بوشهر | خیابان امام خمینی-جنب مرکز خدمات جامع سلامت هفتم تیر – طبقه سوم | ۳۳۷۲۱۱۰۱ | ۰۷۷ |
۲۲ | دشتستان | مرکزمشاوره ی بیماری های رفتاری دشتستان | خیابان چمران-جنب بیمارستان ۱۷ شهریور-مرکز خدمات جامع سلامت امام سجاد- طبقه دوم | ۳۳۷۲۱۱۰۲ | ۰۷۷ | |
۲۳ | تهران | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بیمارستان امام خمینی | انتهای بلوار کشاورز – بیمارستان امام خمینی – جنب بخش عفونی | ۶۶۹۱۱۲۹۶ | ۰۲۱ |
۲۴ | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری زمزم | خ قلعه مرغی- خ زمزم- کوچه باغ- جنب مرکز بهداشتی درمانی شهید احمدی | ۵۵۸۴۱۲۲۲ | ۰۲۱ | |
۲۵ | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری والفجر | خیابان ازادی – بلوار استاد معین – خیابان شهید دستغیب غربی- مرکز بهداشت غرب تهران | ۶۶۰۳۸۹۲۰-۱ | ۰۲۱ | |
۲۶ | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تقی نیا | خ شهید آیت الله سعیدی به سمت آزادی- خیابان شهید شاه پروری(جرجانی) | ۶۶۶۸۱۷۱۷ | ۰۲۱ | |
۲۷ | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران -مرکز شمیرانات | تجریش – خ دربند- نرسیده به میدان سربند – طبقه دوم ساختمان شورای حل اختلاف پلاک ۲۴ | ۵۱۰۲۵۵۸۸ | ۰۲۱ | |
۲۸ | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران -مرکزشمال | میدان حر-خ کمالی -بیمارستان لقمان حکیم-کلینیک مشاوره لقمان | ۲۲۳۰۳۷۹۲-۲۲۵۲۵۱۴۰ | ۰۲۱ | |
۲۹ | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران – شمال | خیابان رسالت – خیابان کرمان جنوبی – کوچه زرین قبایی – درمانگاه دگمه چی – مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری دکمه چی | ۳۳۳۳۷۰۰۰ | ۰۲۱ | |
۳۰ | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران – مرکزبهداشت شرق | خیابان دماوند بعد از میدان امام حسین – خیابان شهید منتظری – انتهای بلوار اسدی-پشت بیمارستان بوعلی- مرکز مشاوره بوعلی | ۲۰۱۰۹۶۸۰-۲۶۱۰۵۰۵۰ | ۰۲۱ | |
۳۱ | تهران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران-مرکزبهداشت شمیرانات | نیاوران -دارآباد -بیمارستان مسیح دانشوری -مرکزمشاوره مسیح دانشوری | ۵۵۰۰۸۲۲۲ | ۰۲۱ | |
۳۲ | شهرری | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری آبان | خیابان شهید رجایی- خیابان سیزده آبان-خیابان شهید رشیدی بعد از ورزشگاه – جنب مرکز بهداشتی درمانی عظیم آباد- | ۵۶۳۶۸۸۵۵ | ۰۲۱ | |
۳۳ | اسلامشهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری اسلام شهر | خ امام محمد باقر(ع) -میلان ۴- روبروی ورزشگاه ۲۲ بهمن- جنب مرکز بهداشتی درمانی موسی آباد | ۵۶۳۶۸۸۵۵ | ۰۲۱ | |
۳۴ | شهریار | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهریار | خیابان آهنگران- شبکه بهداشت و درمان قدیم – مرکز مشاوره شهریار | ۶۵۲۶۳۸۰۰ | ۰۲۱ | |
۳۵ | بهارستان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید صبوری | سلطان آباد- مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهید صبوری | ۵۶۳۳۴۶۴۶ | ۰۲۱ | |
۳۶ | رباط کریم | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید شاطریان | انتهای خیابان مصلی- بلوار شهید کمالی- مرکز شهید شاطریان | ۵۶۴۲۳۳۶۴ | ۰۲۱ | |
۳۷ | ملارد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ملارد | مارلیک- فاز ۳- خ چناران-مرکز بهداشتی درمانی کوثر | ۶۵۱۶۸۶۵۶ | ۰۲۱ | |
۳۸ | ورامین | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ورامین | روبروی شبکه بهداشت ودرمان ورامین – جنب پایگاه بهداشتی درمانی ورامین | ۳۶۲۸۰۰۳۹ | ۰۲۱ | |
۳۹ | چهارمحال و بختیاری | شهرکرد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرکرد | خیابان ملت نرسیده به میدان انقلاب | ۳۲۲۶۰۴۷۰ | ۰۳۸ |
۴۰ | خراسان جنوبی | بیرجند | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بیرجند | سجاد شهر- بلوار غدیر،جنب آزمایشگاه مکانیک خاک ، مرکز بهداشتی درمانی شماره۴ | ۳۲۴۱۴۳۸۰ | ۰۵۶ |
۴۱ | فردوس | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری فردوس | خیابان خرمشهر-جنب ستاد مرکز بهداشت | ۳۲۷۲۸۸۵۰ | ۰۵۶ | |
۴۲ | خراسان رضوی | مشهد۱ | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری امام هادی | شهرک امام هادی -بین ۷ و۹- مرکز سلامت جامعه امام هادی | ۳۶۶۷۸۴۳۱ | ۰۵۱ |
۴۳ | مشهد ۲ | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نوید تندرستی | بولوار وحدت -جنب پارک وحدت-مرکزبهداشت | ۳۳۶۵۷۷۳۱ | ۰۵۱ | |
۴۴ | مشهد۳ | مرکز مشاورخ بیماری های رفتاری مرجع | خیابان سناباد نبش چهارراه راهنمایی مرکز مشاوره بیماری های رفتاری و عفونی مرجع | ۳۸۴۳۵۲۴۲ | ۰۵۱ | |
۴۵ | مشهد۵ | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری کارگران | بلوار نخریسی بلوار چمن بین ۱۹ و ۲۱ جنب شهرداری | ۳۳۴۱۵۵۱۷ | ۰۵۱ | |
۴۶ | قوچان | مرکز رفرنس مشاوره و مراقبت بیماری های رفتاری قوچان | خیابان امام خمینی(ره) جنب پل اترک | ۴۷۲۲۴۰۶۱-داخلی ۲۸۶ | ۰۵۱ | |
۴۷ | بردسکن | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بردسکن | خیابان مطهری . مطهری ۵ | ۵۵۴۲۰۳۱۳ | ۰۵۱ | |
۴۸ | گناباد | مرکزمشاوره بیماری های رفتاری شماره ۱ | گناباد خیابان امام خمینی | ۵۷۲۲۲۵۹۸ | ۰۵۱ | |
۴۹ | بجستان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بجستان | بجستان خیابان هفت تیر شبکه بهداشت ودرمان بجستان | ۵۶۵۲۲۶۸۸ | ۰۵۱ | |
۵۰ | سبزوار | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سبزوار | میدان آل احمد- حاشیه ضلع جنوب شرقی میدان-روبروی نمایندگی بیمه سلامت | ۴۴۲۹۳۶۷۷-۴۴۶۵۸۲۰۰ | ۰۵۱ | |
۵۱ | تربت جام | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تربت جام | تربت جام خیابا ن شهید بهشتی- دانشکده علوم پزشکی معاونت بهداشتی گروه بیماریه | ۵۲۵۲۶۱۳۴ | ۰۵۱ | |
۵۲ | تربت حیدریه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تربت حیدریه | بلوار مدرس- مدرس ۱۲ – مرکزجامع سلامت امام خمینی – مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری | ۵۲۲۳۸۵۸۱ | ۰۵۱ | |
۵۳ | نیشابور | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نیشابور | خیابان شریعتی- روبروی باغ ملی- مرکز خدمات جامع سلامت نیشابور | ۴۳۳۴۵۸۱۴ | ۰۵۱ | |
۵۴ | خراسان شمالی | بجنورد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بجنورد | خیابان چمران – خیابان حر – مرکز مشاوره | ۳۲۲۲۶۷۵۸ | ۰۵۸ |
۵۵ | اسفراین | مرکز مشاوره معاونت بهداشتی اسفراین | خیابان طالقانی-معاونت بهداشتی | ۳۷۲۲۷۲۲۲ | ۰۵۸ | |
۵۶ | خوزستان | اهواز | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری اهواز | زیتون کارمندی-خیابان زاویه –جنب بیمارستان ابوذر-روبه رو کوچه هدایت –طبقه فوقانی کلینک اطفال | ۳۴۴۵۴۶۰۰-۳۴۴۴۰۲۷۰ | ۰۶۱ |
۵۷ | آبادان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری آبادان | خ اروسیه -روبرروی پارکینیک رسالت جنب اتوگالری دشتی درمانگاه شهید باهنر | ۰۹۱۶۸۱۸۶۶۰۸ | ||
۵۸ | خرمشهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری خرمشهر | میدان مطهری (فلکه ا….)- طببقه دوم مرکز امام رضا (ع) | ۵۳۵۲۳۱۱۳ | ۰۶۱ | |
۵۹ | شادگان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شادگان | خیابان حوزه علمیه | ۰۹۱۶۸۱۸۶۶۰۸ | ||
۶۰ | دزفول | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری دزفول | پشت مصلی نماز جمعه-روبروی ترمینال مسافربری شوش- خیابان شهدای محراب نبش خیابان رمضان | ۴۲۳۲۸۶۰۰ | ۰۶۱ | |
۶۱ | شوش | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شوش | خیابان شهید دانش-نبش خیابان شهید بهشتی | ۴۲۸۲۲۱۷۱ | ۰۶۱ | |
۶۲ | شوشتر | مرکزمشاوره بیماری های رفتاری شوشتر | فلکه جانبازان پشت دادگستری -مرکز سلامت جامعه شماره ۴ | ۳۶۲۳۶۶۷۰ | ۰۶۱ | |
۶۳ | بهبهان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بهبهان | خیابان شهید نهایی، جنب مرکز جامع خدمات سلامت شهید بقایی(شماره یک سابق) | ۵۲۷۳۱۰۷۰ | ۰۶۱ | |
۶۴ | آغاجاری | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری آغاجاری | بزرگراه مدرس، بلوار پرستار، جنب داروخانه شبانه روزی، روبروی بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی | ۵۲۶۶۲۰۱۴ | ۰۶۱ | |
۶۵ | زنجان | زنجان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری زنجان | خیابان طالقانی- سرچشمه /مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره ۵ | ۳۳۳۶۲۰۲۵ | ۰۲۴ |
۶۶ | سمنان | سمنان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سمنان(تدین) | بلوار قدس – خیابان شهید رجایی – تدین | ۳۳۳۲۱۳۶۱ | ۰۲۳ |
۶۷ | گرمسار | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری گرمسار | سیادت ، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲- مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهرستان گرمسار | ۳۴۲۳۰۸۴۷ | ۰۲۳ | |
۶۸ | شاهرود | مرکز مشاوره بیمار ی های رفتاری شاهرود | خ فردوسی- مرکز بهداشت شاهرود-طبقه همکف- اطاق ۲۳۱ | ۳۲۲۲۰۰۶۱ | ۰۲۳ | |
۶۹ | سیستان و بلوچستان | زاهدان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری زاهدان | خیابان مدرس – نبش مدرس ۹ | ۳۳۴۳۷۱۳۸ | ۰۵۴ |
۷۰ | خاش | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری خاش | خیابان انقلاب -جنب اداره جهاد کشاورزی -مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی | ۳۳۷۲۸۱۹۹ | ۰۵۴ | |
۷۱ | سراوان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سراوان | خیابان شهید بهشتی – بهشتی ۴ -مرکز ماما روستایی سابق | ۳۷۶۲۹۶۰۰ | ۰۵۴ | |
۷۲ | کنارک | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری کنارک | خیابان امام خمینی – مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره ۲ | ۳۵۳۸۲۶۲۶ | ۰۵۴ | |
۷۳ | چابهار | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری چابهار | بلوار امام خمینی روبروی مسجد جامع اهل سنت- مرکز خدمات جامع سلامت ۴شهری | ۳۵۳۳۸۴۰۰ | ۰۵۴ | |
۷۴ | زابل | مرکزمشاوره بیماری های رفتاری زابل | میدان بسیج-هیرمند ۲ | ۳۲۲۸۱۱۰۰ | ۰۵۴ | |
۷۵ | زهک | مرکزمشاوره بیماری های رفتاری زهک | خیابان ۲۲بهمن-کوچه پرستار | ۳۲۶۱۴۴۴۶ | ۰۵۴ | |
۷۶ | ایرانشهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ایرانشهر | دروازه خاش مرکز شهری روستایی | ۳۷۲۲۳۲۹۴ | ۰۵۴ | |
۷۷ | نیکشهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نیکشهر | مرکز دوشهری | ۳۵۲۳۲۴۰۷ | ۰۵۴ | |
۷۸ | سرباز | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سرباز | راسک-مرکز شهری روستایی | ۳۷۱۴۳۳۹۰ | ۰۵۴ | |
۷۹ | قصرقند | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری قصرقند | مرکز شهری روستایی قصرقند | ۳۵۲۴۲۴۰۰ | ۰۵۴ | |
۸۰ | فنوج | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری فنوج | ستاد شهرستان فنوج | ۳۷۱۸۴۶۰۹ | ۰۵۴ | |
۸۱ | فارس | شیراز | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری حسین بن علی (ع ) شماره ۲ | فلکه خاتون –بولوار دلاوران بسیج –خیابان لاوان -مرکز بهداشت حسین ابن علی (ع) | ۳۷۳۶۳۰۰۰-۳۷۳۶۳۰۰۱-۳۷۳۸۹۲۵۵ | ۰۷۱ |
۸۲ | مرودشت | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری مرودشت | خیابان ۲۲ بهمن – بیمارستان غدیر – مرکز بهداشت شهرستان | ۴۳۳۱۲۰۲۴ | ۰۷۱ | |
۸۳ | داراب | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری داراب | خ پیروزی مرکز بهداشت شهرستان واحد واگیر | ۵۳۵۴۷۰۰۱ | ۰۷۱ | |
۸۴ | ممسنی | مرکز بهداشت شهید خواجه | فلکه مصلی مرکز بهداشت شهید خواجه واحد واگیر | ۴۲۵۲۹۷۲۴ | ۰۷۱ | |
۸۵ | کازرون | مرکز بهداشتی درمانی سعدی | خیابان سعدی – مرکز بهداشتی درمانی سعدی جنب انتقال خون | ۴۲۲۱۷۱۴۵ | ۰۷۱ | |
۸۶ | جهرم | مرکز مشاوره امید | چهراراه حافظ ،ابتدای بلوار حافظ | ۵۴۳۴۳۰۰۴ | ۰۷۱ | |
۸۷ | فسا | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شماره ۱ | خیابان امام خمینی -مرکز بهداتی درمانی شماره یک | ۵۳۳۵۶۸۰۰ | ۰۷۱ | |
۸۸ | گراش | مرکز مشاورخ بیماری های رفتاری گراش | ابتدای بلوار سعادت – معاونت بهداشتی | ۵۲۴۵۱۰۳۴-۳۳ | ۰۷۱ | |
۸۹ | لارستان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری لارستان | شهرجدید-روبروی راهنمایی و رانندگی | ۵۲۲۵۵۰۲۰ | ۰۷۱ | |
۹۰ | قزوین | قزوین | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید باندیان | خیابان شهید بابایی- سرکانال – مرکز بهداشت شهید بلندیان | ۳۳۶۵۸۰۱۵ | ۰۲۸ |
۹۱ | قم | قم | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری قم | خ توحید- جنب پمپ بنزین روبروی امامزاده سید معصوم | ۳۸۶۱۸۷۰۰ | ۰۲۵ |
۹۲ | کردستان | سقز | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سقز | میدان استقلال خ کودک | ۳۶۲۲۷۱۷۰ | ۰۸۷ |
۹۳ | بانه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بانه | خ ابراهیمی سه راه سلیمان بگ | ۳۴۲۲۱۹۰۰ | ۰۸۷ | |
۹۴ | دیواندره | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری دیواندره | مرکز بهداشت روبروی پارک ملت | ۳۸۷۲۲۷۵۰ | ۰۸۷ | |
۹۵ | بیجار | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بیجار | پشت قلعه روبروی مرکز فرهنگی نور | ۳۸۲۳۶۰۷۷ | ۰۸۷ | |
۹۶ | قروه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری قروه | خ سید جما الدین اسد ابادی چ راه مدرس غربی | ۳۵۲۴۸۵۵۵ | ۰۸۷ | |
۹۷ | کا میاران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری کامیاران | چ راه اصلی شهر درمانکاه شماره ۱ | ۳۵۵۳۲۸۳۳ | ۰۸۷ | |
۹۸ | سنندج | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سنندج | خ حافظ جنب بانک خون | ۳۳۲۲۹۲۱۰ | ۰۸۷ | |
۹۹ | مریوان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری مریوان | میدان نوروز بلوار ارشاد مرکز بهداست | ۳۴۵۹۰۴۷۸ | ۰۸۷ | |
۱۰۰ | سرو اباد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سروآباد | مرکز بهداشت شهری روستای بلوار شهدا | ۳۴۸۲۳۰۹۷ | ۰۸۷ | |
۱۰۱ | دهگلان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری دهگلان | میدان امام خمینی مرکز بهداشت دهگلان | ۰۹۱۸۸۸۷۰۱۳۷ | ||
۱۰۲ | کرمان | کرمان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری کرمان | خیابان شهید مطهری(احمدی غربی)-نرسیده به پل ۹ دی- روبروی کوچه۲۵ | ۳۲۲۳۱۹۸۲-۳۲۲۲۰۴۰۴ | ۰۳۴ |
۱۰۳ | سیرجان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سیرجان | بلوار دکتر صادقی-روبروی پارک ۱۷ شهریور-جنب مرکز سید الشهدا | ۴۲۲۳۸۴۰۳-۴۲۲۰۴۰۲۲ | ۰۳۴ | |
۱۰۴ | بم | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بم | میدان امام خمینی جنب مرکز سالک | ۴۴۲۱۰۵۴۲ | ۰۳۴ | |
۱۰۵ | جیرفت | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری جیرفت | خیابان شفا- جنب سازمان انتقال خون- مرکز جامع سلامت شماره ۱ شهری | ۴۳۳۱۰۶۵۳ | ۰۳۴ | |
۱۰۶ | کرمانشاه | کرمانشاه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رفعتیه | میدان رفعتیه( فاطمیه)- طبق دوم مرکز بهداشتی درمانی رفعتیه | ۳۷۲۷۴۶۲۳- ۳۷۲۳۱۴۱۴ | ۰۸۳ |
۱۰۷ | اسلام آباد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری اسلام آباد | خیابان شهرستانی، کوچه شهدای اول، مرکز بهداشتی ردمانی شماره سه | ۴۵۲۳۲۴۲۸ | ۰۸۳ | |
۱۰۸ | هرسین | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری هرسین | بیمارستان شهدای هرسین،جنب کلینیک دانپزشکی | ۴۵۱۲۵۰۰۳ | ۰۸۳ | |
۱۰۹ | کهگیلویه و بویراحمد | کهگیلویه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری دهدشت | پشت هلال احمر-ابتدای جاده سوق -سمت راست-مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری | ۳۲۲۷۱۰۱۳ | ۰۷۴ |
۱۱۰ | بویراحمد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری یاسوج | گلستان ۱۵-خیابان شهید دستجردی-مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد -مرکز مشاوره بیماری های رفتاری | ۳۳۲۲۳۷۰۱ | ۰۷۴ | |
۱۱۱ | گچساران | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری گچساران | دوگنبدان -چهاراه فرمانداری قدیم -بالاتر از بسیج-روبروی درمانگاه فرهنگیان- مرکز مشاوره بیماری های رفتاری | ۳۲۲۲۶۶۴۱ | ۰۷۴ | |
۱۱۲ | گلستان | گنبد کاووس | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری گنبد کاووس | خ۱۲ دی غربی (گلشن غربی) خ رازی جنب مدرسه شهید ریاضی | ۳۳۲۳۵۳۶۵ | ۰۱۷ |
۱۱۳ | گر گان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری گرگان | میدان شهرداری – کو چه لا له یکم – مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری | ۳۲۲۳۰۵۰۶ | ۰۱۷ | |
۱۱۴ | گیلان | رشت | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رشت | فلکه گاز جاده لاکان روبروی مسجد امیرالمومنین داخل پارک کلنیک مشاوره | ۳۳۴۷۳۲۷۲ | ۰۱۳ |
۱۱۵ | لاهیجان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری لاهیجان | خ امام خمینی -خ فرهنگ جنب بنیاد مسکن | ۴۲۲۳۱۰۰۱ | ۰۱۳ | |
۱۱۶ | انزلی | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری انزلی | غازیان-چهار را امامزاده صالح کوچه شهید عسگری نژاد مرکز بهداشتی درمانی غازیان(کلینیک مشاوره) | ۴۴۴۴۰۱۰۱ | ۰۱۳ | |
۱۱۷ | آستارا | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری آستارا | میدان حکیم نظامی مرکز بهداشتی درمانی شهید محمدزاده | ۴۴۸۱۷۳۷۰ | ۰۱۳ | |
۱۱۸ | لرستان | ازنا | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ازنا | بلوار جهاد جنب مرکزجامع سلامت خاتم الانبیا (ص) | ۴۳۴۳۱۹۹۱ | ۰۶۶ |
۱۱۹ | الشتر(سلسله) | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری الشتر(سلسله) | خیابان امام خمینی (ره)بالاتر از بانک ملت کوچه یاس۴ | ۳۲۵۲۴۸۹۷ | ۰۶۶ | |
۱۲۰ | الیگودرز | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری الیگودرز | میدان فرمانداری خیابان هلال احمر کوچه شهید عبدالله سمیعی | ۴۳۳۲۸۳۲۳ | ۰۶۶ | |
۱۲۱ | بروجرد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بروجرد | میدان امام حسین (ع) ابتدای بلوار دکتر شهیدی جنب مرکز سلامت قدس | ۴۲۴۶۸۹۲۲ | ۰۶۶ | |
۱۲۲ | پلدختر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری پلدختر | خیابان امام خمینی (ص) جنب بانک ملت مرکز بهداشتی درمانی شماره یک | ۳۲۲۲۸۸۵۵ | ۰۶۶ | |
۱۲۳ | خرم آباد(مرکز شماره یک) | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری خرم آباد(مرکز شماره یک) | دره گرم بلوار ولایت نگارستان هفدهم | ۳۳۲۳۲۱۷۱ | ۰۶۶ | |
۱۲۴ | خرم آباد(مرکز شماره دو) | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری خرم آباد(مرکز شماره دو) | میدان امام حسین(ص)خیابان طیب نرسیده به چهارراه روبروی پارک | ۳۳۴۲۳۵۲۸ | ۰۶۶ | |
۱۲۵ | دورود | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری دورود | ابتدای شهرک قدس، مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری | ۴۳۲۲۶۱۱۷ | ۰۶۶ | |
۱۲۶ | کوهدشت | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری کوهدشت | انتهای خیابان دکتر حسابی | ۳۲۶۴۰۹۰۹ | ۰۶۶ | |
۱۲۷ | نورآباد (دلفان) | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نورآباد (دلفان) | خیابان ۲۴ متری طالقانی کوچه شهدا ۱۱ | ۳۲۷۲۰۸۵۷ | ۰۶۶ | |
۱۲۸ | مازندران | آمل | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری آمل | میدان فجر خ فرهنگ شهر ساختمان پزشکان طبقه دوم | ۴۴۲۹۱۷۴۰ | ۰۱۱ |
۱۲۹ | بابلسر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بابلسر | میدان بسیج شبکه بهداشت ودرمان بابلسر | ۳۵۲۵۸۵۴۰ | ۰۱۱ | |
۱۳۰ | بهشهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بهشهر | نقاش محله مرکز بهداشتی درمانی شماره ۲ | ۳۴۵۷۳۹۱۷ | ۰۱۱ | |
۱۳۱ | سوادکوه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سوادکوه | پل سفید مرکز بهداشت شهرستان | ۴۲۴۲۱۸۰۸ | ۰۱۱ | |
۱۳۲ | ساری | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ساری | خ امیرمازندرانی-سه راه شهبند | ۳۳۲۹۳۵۰۱ | ۰۱۱ | |
۱۳۳ | جویبار | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری جویبار | خ کلاگر محله مرکز بهداشت شهرستان | ۴۲۵۳۰۲۰۲ | ۰۱۱ | |
۱۳۴ | چالوس | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری چالوس | علویکلاه مرکز بهداشتی شماره ۳ | ۵۲۲۵۲۹۲۰ | ۰۱۱ | |
۱۳۵ | رامسر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رامسر | خ شهید عباس مفرد -مرکز بهداشتی درمانی شماره ۲ | ۵۵۲۵۹۰۷۸ | ۰۱۱ | |
۱۳۶ | قائمشهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری قائمشهر | خ کفشگرکلا بزرگ کوچه عدالت | ۴۲۲۴۲۰۴۷ | ۰۱۱ | |
۱۳۷ | گلوگاه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری گلوگاه | خ بهداری روبروی پاسگاه مرکز بهداشتی درمانی شماره یک | ۳۴۶۶۹۶۴۰ | ۰۱۱ | |
۱۳۸ | محمود آباد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری محمود آباد | خیابان معلم مرکز بهداشتی درمانی شهدای ۷ تیر | ۴۴۷۴۲۵۵۵ | ۰۱۱ | |
۱۳۹ | میاندرود | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری میاندرود | سورک خیابان اصلی مرکز شبانه روزی حاج مصطفی | ۳۳۸۸۶۷۶۳ | ۰۱۱ | |
۱۴۰ | نکا | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نکا | پشت ساختمان شهرداری عمارت مهندسین | ۳۴۷۳۰۴۷۴ | ۰۱۱ | |
۱۴۱ | نور | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نور | خ امام خمینی مرکز بهداشتی درمانی شماره یک | ۴۴۵۲۵۶۹۷ | ۰۱۱ | |
۱۴۲ | نوشهر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نوشهر | گردگل خیابان پاستور کوچه بهداشت | ۵۲۳۵۴۵۰۵ | ۰۱۱ | |
۱۴۳ | تنکابن | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تنکابن | خ امام خمینی کوچه شهید مروتی مرکز بهداشتی درمانی شماره یک | ۵۴۲۱۰۵۹۰ | ۰۱۱ | |
۱۴۴ | بابل | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بابل | خیابان مدرس -بین چهارراه گنجینه و چهارراه فرهنگ -ساختمان خزر | ۳۲۲۰۷۶۹۸ | ۰۱۱ | |
۱۴۵ | مرکزی | اراک | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری اراک | ابتدای خ قائم مقام طبقه فوقانی مرکز جامع سلامت مرسلی | ۳۲۲۲۸۰۷۳ | ۰۸۶ |
۱۴۶ | خمین | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری(خود کفایی) | خیابان شریعتی-مرکز خدمات جامع سلامت ۲ شهری | ۴۶۲۲۹۲۲۷ | ۰۸۶ | |
۱۴۷ | ساوه | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ساوه | میدان مادر-خیابان شریعتی۷ (وزیری سابق) جنب درمانگاه والفجر | ۴۲۲۲۵۹۵۴ | ۰۸۶ | |
۱۴۸ | هرمزگان | بندرعباس | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بندرعباس | بلوار جمهوری اسلامی جنب مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس | ۳۳۳۵۴۳۰۸-۳۳۳۴۷۲۷۳ | ۰۷۶ |
۱۴۹ | میناب | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری میناب | خبابان امام خمینی جنب سازمان انتقال خون | ۴۲۲۲۳۴۹۰ | ۰۷۶ | |
۱۵۰ | رودان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رودان | میدان جمهوری اسلامی جنب حوزه علمیه امام خمینی (ره)مرکز جامع سلامت شماره یک | ۴۲۸۸۳۰۸۱ | ۰۷۶ | |
۱۵۱ | قشم | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری قشم | خیابان شهید منتظری ساختمان بیمارستان قدیم | ۳۵۲۲۰۳۵۴ | ۰۷۶ | |
۱۵۲ | کیش | مرکز مشاوره بیماری های رقتاری بوعلی کیش | بلوار خاتم الانبیاء (ص) خیابان اقبال ،مرکز جامع سلامت بو علی | ۴۴۴۳۲۶۲۶ | ۰۷۶ | |
۱۵۳ | همدان | همدان | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهداء | ابتدای خیابان تختی، مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهداء | ۳۲۵۲۱۴۱۱ | ۰۸۱ |
۱۵۴ | ملایر | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ملایر | خیابان شهید احمد وفائی ( بروجرد)، خیابان طالقانی، خیابان امام رضا، بن بست امام رضا | ۳۲۲۲۲۳۰۰ | ۰۸۱ | |
۱۵۵ | اسدآباد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری اسدآباد | میدان ساعت، خیابان سید جمال الدین اسدآبادی، کوچه گلستان۱، روبروی فروشگاه کوروش | ۳۳۱۲۲۰۱۱ | ۰۸۱ | |
۱۵۶ | یزد | یزد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری یزد | بلوار امام جعفرصادق-روبروی فروشگاه زنجیره ای رفاه جنب مسجد مهدیه | ۳۶۲۴۱۴۴۴ | ۰۳۵ |
۱۵۷ | میبد | مرکز مشاوره بیماری های رفتاری میبد | میدان دانشجو-جنب مرکز سلامت جامعه هدایت | ۳۲۳۴۳۰۰۷ | ۰۳۵ |