ایدز HIV

ایدز HIV

 

مطالبی که در ادامه می خوانید و با کلیک روی مطالب پیمایش سریع داشته باشین:

نحوه ابتلا به بیماری ایدز چگونه می باشد ؟

نحوه پیشگیری از بیماری چگونه است ؟

دوره پنجره چیست ؟

برای چکاپ کدام آزمایش توصیه می شود ؟

علایم بیماری ایدز

علایم ایدز در زنان

علایم ایدز در مردان

آدرس مراکز آزمایش ایدز رایگان و محرمانه

آزمایش ایدز در خانه

علایم ایدز در زنان

اگر می خواهید علائم ایدز در زنان را بدانید با ما در این نوشتار همراه باشید تا ۱۰ نشانه ایدز در زنان که نباید سرسری گرفت رابدانید. علائم اولیه عفونت اچ آی وی ممکن است خفیف و سبک باشد. اما حتی یک فرد آلوده که علائم قابل‌توجهی ندارد هم می‌تواند ویروس را به دیگران منتقل کند. این یکی از دلایلی است که باید بدانید آیا به این بیماری مبتلا هستید یا نه.

اگر شما یک زن هستید، ممکن است به این فکر کنید که نشانه‌های اچ‌آی‌وی در شما چه تفاوتی با نشانه‌های اچ‌آی‌وی در مردان دارد. بسیاری از علائم اچ‌آی‌وی برای مردان و زنان یکسان است، اما نه همه‌ی آن‌ها. در این نوشتار یک فهرست از ۱۰ علامت شایع این بیماری وجود دارد، از جمله مواردی که مخصوص زنان است.

 

۱. علائم اولیه

در هفته‌های اولیه پس از آلوده شدن به ویروس اچ‌آی‌وی، افراد مبتلا ممکن است هیچ نشانه‌ای از خود بروز ندهند و این البته غیرعادی نیست. برخی از افراد ممکن است علائم خفیفِ آنفلوآنزا مانند داشته باشند از جمله:

– تب
– سردرد
– کمبود انرژی

اغلب این علائم در عرض چند هفته از بین می‌روند. در بعضی موارد، ممکن است ۱۰ سال طول بکشد تا علائم شدید این بیماری پدیدار شود.

 

۲. پدیدار شدن راش و زخم روی پوست

اکثر افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی مشکلات پوستی دارند. راش شایع‌ترین علامت اچ‌آی‌وی است. در فرد مبتلا به اچ‌آی‌وی، پوست ممکن است در مواجهه با مواد تحریک‌کننده و نور خورشید بسیار حساس و آسیب‌پذیر باشد. راش ممکن است به شکل یک لکه‌ی مسطح قرمز با جوش‌های کوچک ظاهر شود و پوست ممکن است پوسته پوسته شود.

زخم‌ها یا ضایعات ممکن است بر روی پوست، دهان، اندام تناسلی و مقعد ایجاد شود و درمان آنها ممکن است دشوار باشد. افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی نیز در معرض خطر پدیدار شدن تبخال و ابتلا به زونا هستند. با داروی مناسب می‌توان از شدت مشکلات پوستی کم کرد.

 

علائم ایدز در زنان ۳: تورم غدد

ما گره‌های لنفی را در سراسر بدن‌مان داریم، از جمله گردن، پشت سر، زیر بغل و کشاله‌ی ران. گره‌های لنفاوی ما به عنوان بخشی از سیستم ایمنی بدن، با ذخیره‌سازی سلول‌های ایمنی بدن و فیلتر کردن مواد مضر از عفونت جلوگیری می‌کنند. در هنگام این‌که عفونت اچ‌آی‌وی شروع به گسترش می‌کند، سیستم ایمنی بدن نیز فعال‌تر می‌شود. نتیجه این است که غدد لنفاوی بزرگ می‌شوند و معمولا به عنوان غدد متورم شناخته می‌شوند. این اتفاق اغلب یکی از نخستین نشانه‌های اچ‌آی‌وی است. در افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی، تورم غدد ممکن است چند ماه طول بکشد.

 

علائم ایدز در زنان ۴: عفونت

اچ‌آی‌وی سبب می‌شود که برای سیستم ایمنی بدن مبارزه با میکروب‌ها سخت‌تر باشد، بنابراین عفونت‌های فرصت‌طلبآسان‌تر می‌توانند تاثیر خود را بگذارند. برخی از این عفونت‌ها عبارتند از پنومونی (سینه‌پهلو)، سل و هپاتیت C. افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی بیش‌تر از سایرین مستعد ابتلا به عفونت‌های پوست، چشم‌ها، ریه‌ها، کلیه‌ها، دستگاه گوارش و مغز هستند. همچنین درمان بیماری‌های شایعی مانند آنفولانزا ممکن است در آنها بسیار مشکل باشد.

رعایت نکات احتیاطی، از جمله شستشوی مکرر دست‌ها و مصرف داروهای اچ‌آی‌وی، می‌تواند به جلوگیری از برخی از این بیماری‌ها و عوارض آنها کمک کند.

 

۵. تب و عرق ریختن شبانه

افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی ممکن است دوره‌های طولانی مدت تب پایین را تجربه کنند. درجه حرارت بین ۹۹.۸ درجه فارنهایت و ۱۰۰.۸ درجه فارنهایت (۳۷.۶ درجه سانتی‌گراد و ۳۸.۲ درجه‌سانتیگراد) به عنوان تب پایین در نظر گرفته می‌شود. هنگامی‌که چیزی اشتباه است، بدن شما تب می‌کند، اما علت آن همیشه آشکار نیست. از آن‌جایی که این تب پایین است، کسانی که از ابتلای خود به اچ‌آی‌وی اطلاعی ندارند، ممکن است این علائم را نادیده بگیرند. گاهی اوقات عرق‌های شبانه که می‌تواند در خواب تداخل ایجاد کند ممکن است با تب همراه باشد.

 

علائم ایدز در زنان ۶: تغییرات دوران قاعدگی

زنان مبتلا به اچ‌آی‌وی می‌توانند تغییراتی را در چرخه‌ی قاعدگی خود تجربه کنند. دوره‌ی شما ممکن است سبک‌تر یا سنگین‌تر از حد معمول باشد، یا ممکن است یک ماه اصلا دوره‌ی قاعدگی را نداشته باشید. ممکن است علائم شدید قبل از قاعدگی نیز داشته باشید.

 

۷. عفونت‌های باکتریایی و قارچی

عفونت‌های باکتریایی و قارچی ممکن است در زنان مبتلا به اچ‌آی‌وی رایج باشد. درمان این عفونت‌ها در آنها ممکن است دشوارتر باشد.

 

۸. عفونت‌های منتقله از راه جنسی (STIs)

اچ‌آی‌وی همچنین خطر ابتلا به عفونت‌های منتقله از راه جنسی را افزایش می‌دهد، از جمله:

– کلامیدیا

– تریکومونیازیس

– عفونت گونوره

– ویروس پاپیلوم انسانی (HPV) که می‌تواند منجر به بروز زگیل‌های تناسلی یا حتی سرطان دهانه‌ی رحم شود.

اگر تبخال تناسلی دارید، ممکن است بدتر شود و مکررا اتفاق بیفتد. همچنین بدن شما ممکن است نسبت به روش‌های درمان تبخال نیز واکنشی نشان ندهد.

 

علائم ایدز در زنان ۹: بیماری التهابی لگن (PID)

PID نوعی عفونت است که در رحم، لوله‌های فالوپ و تخمدان‌ها رخ می‌دهد. درمان PID در زنان مبتلا به اچ‌آی‌وی ممکن است سخت‌تر باشد. همچنین علائم این بیماری ممکن است بیش‌تر از حد معمول طول بکشد یا مدام عود کند.

 

 

علایم ایدز در مردان

علایم ایدز در مردان

اگر بخواهید از علائم ایدز در مردان آگاه شوید در این نوشتار با بازده همراه شوید تا ۱۱ نشانه ایدز در مردان را بدانید. یادتان باشد که گام اول در درمان هر بیماری شناخت علایم آن و سپس مراجعه سریع به پزشک است.

اچ‌آی‌وی (HIV) یک ویروس است که بر سیستم ایمنی بدن، به ویژه سلول‌های CD۴ تاثیر می‌گذارد. سلول‌های CD۴ به محافظت از بدن در برابر بیماری‌ها کمک می‌کنند. بر خلاف دیگر ویروس‌ها که سیستم ایمنی بدن به طور معمول می‌تواند آنها را از بین برود، اچ‌آی‌وی نمی‌تواند توسط سیستم ایمنی بدن حذف شود.

علائم اچ‌آی‌وی می‌تواند از فردی به فرد دیگر به شدت متفاوت باشد. دو مرد مبتلا به اچ‌آی‌وی احتمالا علائم مشابهی را تجربه نخواهند کرد. با این حال، علائم ایدز در مردان و عفونت اچ آی وی در مردان معمولا این الگو را دنبال می‌کند:

– ناخوشی حاد
– دوره‌ی بدون علامت
– عفونت پیشرفته

 

علائم ایدز در مردان : ناخوشی حاد

تقریبا ۸۰ درصد افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی علائم شبیه به آنفولانزا را در عرض ۲ تا ۴ هفته از زمان آلوده شدن به این ویروس تجربه می‌کنند. این بیماری شبیه به آنفلوانزا به عنوان عفونت حاد اچ‌آی‌وی شناخته می‌شود. این ناخوشی، مرحله‌ی اولیه عفونت است و تا زمانی که بدن آنتی‌بادی علیه ویروس اچ‌آی‌وی تولید کند، طول می‌کشد.

شایع‌ترین علایم اچ‌آی‌وی حاد عبارتند از:

۱. پدیدار شدن راش روی بدن
۲. تب
۳. گلو درد
۴. سردرد شدید

علائم ایدز در مردان که کم‌تر شایع هستند شامل موارد زیر می‌شوند:

۵- خستگی
۶- تورم غدد لنفاوی
۷- بروز زخم در دهان یا بر روی دستگاه تناسلی
۸- دردهای عضلانی
۹- درد مفصلی
۱۰- تهوع و استفراغ
۱۱- عرق شبانه

این علائم معمولا ۱ تا ۲ هفته طول می‌کشد. اگر شما چند مورد از این علائم را داشته باشید و مشکوک شوید که ممکن است شما هم به این بیماری مبتلا شده باشید، قرار ملاقاتی را با پزشک‌تان تنظیم کنید و آزمایش بدهید.

 

دوره‌ی بدون علائم ایدز در مردان

پس از اینکه علائم اولیه ناپدید شد، اچ‌آی‌وی ممکن است ماه‌ها یا سال‌ها هیچ علامت دیگری نشان ندهد. در طی این مدت، ویروس در بدن شما تکثیر می‌شود و شروع به ضعیف کردن سیستم ایمنی بدن می‌کند. شما این روند را احساس نمی‌کنید یا اصلا بیمار به نظر نمی‌رسید، اما ویروس همچنان فعال است و ممکن است به راحتی آن را به دیگران انتقال دهید. به همین دلیل است که آزمایش دادن در همان مراحل اولیه بسیار اهمیت دارد، حتی زمانی که شما حال‌تان خوب است.

 

 

نحوه ابتلا به بیماری ایدز چگونه می باشد ؟

ایدز

بیماری ایدز بر اثر ورود ویروس HIV به بدن ایجاد می شود نحوه انتقال ویروس به روش های زیر امکان پذیر است :

  1. از طریق خون به واسطه تزریق خون آلوده ، وسایل دندان پزشکی آلوده ، استفاده از سرنگ مشترک در معتادین یا آلوده شدن پرسنل مراکز پزشکی به دلیل وارد شدن سهوی سوزن آلوده به ویروس به بدن آن ها .
  2. مادر به فرزند به واسطه انتقال از طریق جفت در دوران بارداری .
  3. تماس جنسی محافظت نشده به واسطه ترشحات آلت جنسی از زن به مرد و بالعکس .

تاکنون گزارشی مبنی بر انتقال از طریق بوسیدن منتشر نشده است .

اصولا ویروس HIV بر خلاف ویروس هپاتیت به شرایط محیطی حساس است و در محیط خشک سریعا از بین می رود .

ایدز

 

 

نحوه پیشگیری از بیماری چگونه است ؟

عدم استفاده از سرنگ مشترک در معتادین ، استریل شدن وسایل دندان پزشکی بعد از هر بار استفاده در مطب های دندان پزشکی ، استفاده از کاندومهای ویژه کشنده ویروس و عدم ارتباط جنسی با افراد پر خطر از روش های موثر در جلوگیری از ابتلا به این بیماری مهلک می باشد .

در عفونت با ویروس ایدز مشابه هر بیماری عفونی مسری خطرناک ، تشخیص سریع و دقیق بیماری حائز اهمیت می باشد ، برای این منظور شناخت عامل عفونت و نحوه واکنش بدن به آن کمک کننده می باشد .

اطمینان از سالم بودن بعد از هر گونه رفتار پر خطر علاوه بر کمک به بیمار ، مانع از انتشار آلودگی در بین خانواده و جامعه می شود .

ایدز

 

 

روش های تشخیص بیماری کدامند ؟

انواع مختلفی از آزمایش های تشخیصی برای شناسایی بیماری ایدز وجود دارد که اطلاع از نحوه عملکرد هر یک از آن ها با توجه به زمان احتمالی عفونت ، در تشخیص صحیح بیماری حائز اهمیت می باشد .

آزمایش تشخیصی بر اساس شناسایی آنتی بادی یا آنتی ژن و آزمایشات مولکولی ( PCR ) از جمله روش های رایج در تشخیص بیماری هستند .

ایدز

 

 

دوره پنجره چیست ؟

دوره پنجره یا window period به فاصله زمانی بین ابتلا به عفونت با ویروس ایدز تا ظهور آنتی بادی های قابل ردیابی بر ضد این بیماری ، گفته می شود . این دوره در زمانبندی انجام آزمایش های تشخیصی این ویروس از اهمیت به سزایی برخوردار است .

آنتی بادی ها فاکتور های دفاعی بدن هستند که در زمان ورود عامل خارجی به بدن بر علیه آن عامل خارجی در خون ایجاد می شوند .

بر طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) متوسط طول دوران پنجره با تست های آشکار کننده آنتی بادی ۲۱ روز است ، آزمایش های بر اساس تشخیص آنتی ژن این مدت را به ۱۶ روز و آزمایشات تاییدیه بر اساس RNA ویروس با روش مولکولی به طور متوسط آن را به ۱۲ روز کاهش می دهند .

در اکثر افراد آلوده به ویروس ، آنتی بادی ها تقریبا ۳ روز پس از ابتلا به عفونت HIV در بدن آشکار می شوند ، ولی در بعضی از افراد این مدت طولانی تر می شود . اگرچه وقوع دوره پنجره ۶ماهه با وجود روش های مدرن امروزی در تشخیص آنتی بادی ها نادر است ولی بر طبق گزارشات مختلف ، آزمایش های تشخیص آنتی بادی در فاصله زمانی تا ۶ ماه ممکن است نتایج منفی کاذب نشان دهند . همچنین درمان پیشگیرانه بر علیه رتروویروس HIV در دوران پنجره ، تشکیل آنتی بادی ها را به تعویق می اندازد و سبب طولانی تر شدن دوران پنجره شده و این دوره ممکن است تا ۱۲ ماه نیز به درازا بکشد.

 

در بیماران مبتلا با آگاماگلوبینمی (نوعی بیماری نقص ایمنی)(x linked agammaglobulinemia) نیز تست های تشخیص آنتی بادی میتوانند نتایج منفی کاذب ارائه دهند . به همین دلیل باید تست های تشخیصی دیگری در مورد این بیماران به کار گرفته شود .

ژورنال پزشکی نیوانگلند در سال ۱۹۹۷ ، ۳ مورد از دوره پنجره تاخیری را گزارش کرده است ، این سه مورد افرادی بوده اند و پس از گذشت ۶ ماه از مجاور نشدن با مورد مشکوک ، تست آنتی بادی در آنها منفی بوده است ، ولیکن در فاصله زمان بین ۶ الی ۱۲ ماه تست آنتی بادی در آن ها مثبت شده است.

 

 

برای چکاپ کدام آزمایش توصیه می شود ؟

وجود علائم مشکوک به عفونت با HIV به خصوص پس از یک تماس مشکوک می تواند نشانه یک عفونت حاد باشد و انجام آزمایش پس از یک هفته از رفتار پر خطر توصیه می شود . از سوی دیگر اگر علائم خفیف باشد و انجام آزمایش های کلینیکی مولکولی برای تشخیص ویروس HIV برای بیمار مشکل باشد ، می توان تست آنتی بادی را پس از دوره پنجره دوباره تکرار کرد.

 

 

کدام آزمایش بهتر است ؟

با توجه به اینکه در دوره پنجره ، آزمایش های آنتی بادی احتمال منفی کاذب دارند ، بر اساس شواهد بالینی بیمار و میزان احتمال آلوده شدن فرد پس از رفتار پر خطر ضرورت انجام آزمایش تشخیص ویروسی به روش مولکولی مشخص می شود . این آزمایش از حساسیت بیشتری در شناسایی بیماری برخوردار است و طول دوره پنجره در آن کوتاه تر می باشد ولی هزینه بیشتری به بیمار تحمیل نموده و زمان حاضر شدن آزمایش طولانی تر میباشد .

جهت کنترل نوزادان به دنیا آمده از مادر آلوده به ویروس به دلیل انتقال آنتی بادی ها از طریق جفت ، نمیتوان برای تشخیص ایدز از آزمایش آنتی بادی تا ۱۸ ماهگی نوزاد استفاده کرد .

از سال ۲۰۰۲ با انجام آزمایشات غربال گری خون توسط روش های مولکولی توانایی آشکار سازی HIV افزایش یافته است که این آزمایشات با منظور غربال گری افراد آلوده هنوز در ایران رایج نمی باشند و به دلیل هزینه های بالا ، بیشتر در موارد پر خطر و مشکوک ، و همچنین افرادی که در آنها آزمایش آنتی بادی مثبت شده است ، استفاده می گردد . آزمایش آنتی بادی HIV هزینه کمی برای بیمار دارد و با استفاده از روش های نوین از جمله الکتروکمولومینسانس (ECL) به سرعت حتی ظرف چند ساعت قابل گزارش است لذا توصیه موکد می شود که ۳ تا ۲۱ روز پس از هر گونه رفتار پر خطر و یک بار نیز شش ماه پس از آن این آزمایش انجام شود .

ایدز

• ایدز درمان ندارد ولی قابل پیشگیری است .

• شناخت از راه های انتقال بیماری و نحوه جلوگیری از آن های مهمترین عامل ممانعت کننده از انتشار بیماری در جامعه می باشد .

• روش های تشخیصی مختلفی برای بیماری ایدز وجود دارد که به کار گیری هر یک ، با توجه به میزان ریسک ابتلا به ویروس ، زمان احتمالی آلوده شدن و هزینه آزمایش مشخص می شود .

• دوره پنجره به مقطعی از زمان گفته می شود که ویروس وارد بدن شده ولی آنتی بادی بر علیه آن ساخته نگردیده است لذا بیماری با روش های معمول شناسایی آنتی بادی قابل تشخیص نمی باشد .

• دوره پنجره زمان کاملا مشخصی نیست و در افراد مختلف متفاوت می باشد ولی به طور معمول می تواند تا ۶ ماه طول بکشد .

 

علایم بیماری ایدز

 

۱٫ تب

یکی از اولین نشانه های ARS می تواند تب خفیف، تا حدود ۱۰۲ درجه فارنهایت باشد. این تب اگر اتفاق بیفتد معمولاً با علائم خفیف دیگر مثل خستگی، تورم غدد لنفاوی و گلودرد همراه خواهد بود.

در این نقطه ویروس به سمت جریان خون در حال حرکت است و شروع به تکثیر به تعداد بالا می کند. وقتی این اتفاق می افتد، سیستم ایمنی بدن واکنش التهابی نشان می دهد.

 

۲٫ گلودرد و سردرد

درست مثل سایر علائم، گلودرد و سردرد هم فقط در موقعیت جزء علائم ARS تشخیص داده می شوند.

 

علائم کلی ابتلا به ایدز 

۳٫ درد عضلانی، درد مفصلی و تورم گره های لنفاوی

ARS معمولاً با آنفولانزا، مونونوکلئوز یا سایر عفونت های ویروسی، حتی سفلیس و هپاتیت، اشتباه گرفته می شود. جای تعجب نیست که بسیاری از علائم این بیماری ها یکسان هستند، مثل درد در مفاصل و عضلات و تورم گره های لنفاوی.

گره های لنفاوی بخشی از سیستم ایمنی بدن شما هستند و زمانیکه عفونتی وارد بدن شود، متورم می شوند. بسیاری از آنها در زیربغل، کشاله های ران و گردن وجود دارند.

 

علائم پوستی ابتلا به ایدز

۴٫ جوش و دانه های پوستی

جوش های پوستی ممکن است هم در ابتدا و انتهای دوره HIV/AIDS پدیدار شود. این جوش ها ممکن است در هر نقطه ای از بدنتان ایجاد شوند که اگر توضیح و علت دیگری نداشتند، بهتر است حتماً تست HIV انجام دهید.

 

۵٫ حالت تهوع، استفراغ و اسهال

۳۰ تا ۶۰ درصد افراد در مراحل اولیه HIV به حالت تهوع، استفراغ یا اسهال دچار می شوند.

این علائم همچنین ممکن است در نتیجه درمان ضدویروسی و بعدها در روند عفونت درنتیجه عفونتی دیگر اتفاق بیفتد. اسهالی که مداوم باشد و به درمان های معمول واکنش ندهد نیز می تواند نشانه ای از این ویروس باشد.

 

 ۶٫ کاهش وزن

کاهش وزن نشانه بیماری پیشرفته تر است و می تواند درنتیجه اسهال شدید اتفاق بیفتد. اگر در حال کم کردن وزن هستید، یعنی سیستم ایمنی بدنتان بسیار ضعیف شده است. در این وضعیت، بیمار حتی اگر تغذیه خوبی داشته باشد و تا آنجا که می تواند غذا بخورد باز هم وزن زیادی کم می کند. این مشکل معمولاً در مراحل آخری بیماری اتفاق می افتد. این روزها اما با کمک درمان ضدویروسی این مشکل کمتر شده است.

 

۷٫ سرفه های خشک

این نشانه –سرفه های موذی که ممکن است هفته ها طول بکشد و به نظر می رسد که هیچوقت بهتر نخواهد شد– یکی از متداول ترین نشانه های بیماری در بیماران مبتلا به HIV که در مراحل پیشرفته بیماری خود قرار دارند می باشد.

۸٫ تعرق شبانگاهی

تقریباً نیمی از افراد در مراحل اولیه عفونت HIV دچار تعرق شبانه می شوند. این مشکل با پیشرفت بیماری ممکن است وخیم تر شود و ارتباطی با ورزش کردن یا دمای اتاق ندارد.

نادیده گرفتن این مشکل که تقریباً مشابه گُرگرفتگی است که زنان در شروع یائسگی دچار آن می شوند بسیار دشوار است تعریقی ناگهانی و شدید که فرد را مجبور می کند برای عوض کردن لباس هایش از خواب بیدار شود.

علائم و نشانه های ابتلا به ایدز

۹٫ عفونت های قارچی

عفونت قارچی دیگر که در مراحل آخری این بیماری ایجاد می شود، تبخال است. تبخال دهانی و تبخال تناسلی هر دو می توانند هم نشانه هایی از ARS و هم عفونت HIV یا ایدز باشد.

یکی دیگر از نشانه های آخری عفونت HIV تغییراتی مثل ضخیم و خمیده شدن ناخن ها، شکاف برداشتن و تغییر رنگ آنها می باشد.این مشکل معمولاً در اثر عفونت قارچی مثل کاندیدا اتفاق می افتد. بیمارانی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف شده است بیشتر در معرض عفونت های قارچی هستند.

۱۰٫ سردرگمی و مشکل در تمرکز

مشکلات شناختی نیز می توانند یکی از نشانه های جنون ناشی از HIV باشند که معمولاً در مراحل آخری این بیماری پدیدار می شوند. علاوه بر سردرگمی و مشکل برای تمرکز، جنون ناشی از HIV شامل مشکلات حافظه و مشکلات رفتاری مثل عصبانیت و آسیب پذیری و زودرنجی نیز می شود.
حتی ممکن است تغییرات حرکتی نیز به دنبال داشته باشد:دست و پاچلفتی شدن، نداشتن هماهنگی و مشکل در کارهایی که نیاز به مهارت های حرکتی دارد مثل نوشتن.
 
علاوه بر مواردی که مطرح شد باید بدانیم ابتلا به بیماری ایدز در اغلب موارد با عوارض ساده ای مانند اسهال ، خارش پوست و افزایش خفیف حرارت بدن شروع می شود. این عوارض پس از چند هفته خودبخود برطرف می شود و شخص خیال می کند که به سرماخوردگی دچار بوده است. از آنجا که ساخته شدن پادتنهای موثر حدود ۱۴ روز طول می کشد دراین زمان جدال بین ویروسها و پادتنها در جریان است.
این را هم بدانید که بدن در روزهای اول ورود ویروس HIV شروع به ساخت آنتی بادی بر علیه آن نمی کند. بنابراین ممکن است تست آزمایشگاهی اول نتیجه را به اشتباه منفی گزارش کند. پس از سپری شدن این مرحله دورانی فرا می رسد که حال شخص بیمار خوب می شود اما در خون او پادتن ضد ایدز را می توان تشخیص داد و از خون وی ویروس ایدز را بدست آورد. 
سلول های لنفوسیت T4 که مبتلا شده است شروع به تقسیم می کند همین امر باعث تورم غدد لنفاوی می شود. تورم غدد لنفاوی گاه ماهها یا سالها بعد از ابتلای اولیه پدیدار می شود و می تواند مدتها به همان حال باقی بماند. در بسیاری از موارد هم ناراحتیهای جدی دیگری به آن اضافه می شود. بیماران اکثرا به شدت لاغر می شوند چون دیواره روده آنها مواد غذایی را بطور کامل جذب نمی کند. 
عرق کردن در شب و احساس خستگی ، التهاب بیضه ها از سایر علایم این بیماری است. مرحله بعدی که در آن تصویر نهایی بیماری ایدز به نمایش گذاشته می شود حاصل از درهم شکسته شدن کامل سیستم دفاعی بدن است. تعداد سلولهای لنفوسیت T4 به شدت کاهش یافته است و در این حالت انواع بیماریهای باکتریایی ، ویروسی و انگلی قادر هستند که فرد مبتلا را از پای بیاندازند.
 
اما در کل باید بگوییم که این علامت ها مختص بیماری ایدز نیستند و دیدن این علایم نشان دهنده این نیست که فرد مبتلا به ایدز شده است! در بسیاری از بیماری ها چنین علامت هایی دیده می شوند. در نهایت، تنها با انجام آزمایش خون می توان درباره این بیماری اطمینان پیدا کرد.

 

آدرس مراکز آزمایش ایدز رایگان و محرمانه

آدرس مراکز آزمایش رایگان و محرمانه اچ آی وی

 

ردیفنام استاننام شهرستاننام مرکز مشاوره بیماری های رفتاریآدرسشماره تلفنکد تلفن شهرستان
۱آذربایجان شرقیتبریزمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان تبریزخیابان بهار روبروی پارک بانوان۳۲۸۲۹۴۳۴۰۴۱
۲مرند مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان مرندخیابان رجایی کوچه فرهنگیان ۲ پایگاه بهداشتی قریشی۴۲۲۵۰۱۹۷۰۴۱
۳میانه مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان میانهخیابان امام خمینی- کلینیک الزهرا۵۲۲۳۴۶۸۸۰۴۱
۴بنابمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان بنابخیابان امام خمینی- شبکه بهداشت و درمان۳۷۷۲۱۸۷۱۰۴۱
۵اهر مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ارسبارانخیابان شهید منتظری- روبروی سالن مطهری- مرکز بهداشتی و درمانی شماره ۶۴۴۳۳۹۰۶۸۰۴۱
۶مراغهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری مراغهخیابان معلم شمالی – پشت اداره راهنمایی و رانندگی- طبقه فوقانی مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۱ شهری و روستائی (هاشم آباد )۳۷۲۵۰۲۲۸۰۴۱
۷آذربایجان غربیارومیهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری ارومیهخیابان کاشانی-مرکز بهداشتی درمانی شماره ۶- طبقه میانی۳۴۴۶۰۸۵۳۰۴۴
۸خویمرکز مشاوره بیماری های رفتاری خویبلوار۱۵ خرداد-میدان شهید فهمیده -جنب پارک مریم-مرکز بهیاری سابق۴۶۲۳۴۰۶۳۰۴۴
۹میاندوابمرکز مشاوره بیماری های رفتاری میاندوابخیابان دانش – مرکز بهداشتی درمانی شماره ۵۳۶۴۵۶۹۹۰۰۴۴
۱۰بوکانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بوکانکمربندی – ابتدای خیابان  سردارعزیز خان مکری – ستاد مرکز بهداشت شهرستان۴۵۲۶۵۹۴۹۰۴۴
۱۱مهابادمرکز مشاوره بیماری های رفتاری مهابادچهارراه آزادی – مرکز بهداشتی درمانی صلاح الدین ایوبی۴۲۲۲۲۳۶۴۰۴۴
۱۲اردبیلاردبیلمرکز مشاوره بیماری های رفتاری رازیخیابان امام خمینی، مابین میدان شریعتی و چهارراه امام، روبروی بانک رفاه مرکزی، مرکز بهداشتی درمانی رازی۳۳۲۶۱۷۰۰۰۴۵
۱۳پارسابادمرکز مشاوره بیماری های رفتاری پارسابادپارس آباد، فلکه ترمینال ،مرکز ۱شهری۳۲۷۸۲۳۶۶۰۴۵
۱۴مشکین شهرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری مشکین شهرمشکین شهر -خیابان سعدی -درمانگاه شماره سه۳۲۵۳۸۷۱۵۰۴۵
۱۵اصفهاناصفهان یکمرکز مشاوره بیماری های رفتاری اصفهانفلکه احمدآباد- اول خیابان بزرگمهر- مرکز خدمات جامع سلامت نواب صفوی۳۲۲۷۵۲۵۰۰۳۱
۱۶البرزکرجمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید سبزه پرورمیدان آزادگان ، ابتدای بلوار کاج (بسیج) ، ابتدای خیابان تختی ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید سبزه پرور۳۲۵۲۲۴۱۵۰ ۲۶
۱۷ساوجبلاغمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید کلیم اله معدندار خیابان امام خمینی ، روبروی بانک تجارت ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید معدندار۴۴۲۳۷۸۰۸۰ ۲۶
۱۸ایلامایلاممرکز مشاوره بیماری های رفتاری ایلامایلام – بالاتر از میدان شهدا – خیابان عدالت شمالی – خیابان شهید راسخی۳۳۳۶۹۴۷۶۰۸۴
۱۹آبدانانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری آبدانانخ امام خمینی (ره)-مرکز بهداشتی درمانی شماره دو-طبقه اول۳۳۶۲۲۰۱۷۰۸۴
۲۰دهلرانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری دهلرانخیابان امام – مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره یک۳۳۷۲۱۱۰۰۰۸۴
۲۱بوشهربوشهرمرکزمشاوره ی بیماری های رفتاری بوشهر خیابان امام خمینی-جنب مرکز خدمات جامع سلامت  هفتم تیر – طبقه سوم۳۳۷۲۱۱۰۱۰۷۷
۲۲دشتستانمرکزمشاوره ی بیماری های رفتاری دشتستانخیابان چمران-جنب بیمارستان ۱۷ شهریور-مرکز خدمات جامع سلامت امام سجاد- طبقه دوم۳۳۷۲۱۱۰۲۰۷۷
۲۳تهران تهرانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بیمارستان امام خمینیانتهای بلوار کشاورز – بیمارستان امام خمینی – جنب بخش عفونی۶۶۹۱۱۲۹۶۰۲۱
۲۴تهران مرکز مشاوره بیماری های رفتاری زمزمخ قلعه مرغی- خ زمزم- کوچه باغ- جنب مرکز بهداشتی درمانی شهید احمدی۵۵۸۴۱۲۲۲۰۲۱
۲۵تهرانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری والفجرخیابان ازادی – بلوار استاد معین – خیابان شهید دستغیب غربی- مرکز بهداشت غرب تهران۶۶۰۳۸۹۲۰-۱۰۲۱
۲۶تهران مرکز مشاوره بیماری های رفتاری تقی نیاخ شهید آیت الله سعیدی به سمت آزادی- خیابان شهید شاه پروری(جرجانی)۶۶۶۸۱۷۱۷۰۲۱
۲۷تهرانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران -مرکز شمیراناتتجریش – خ دربند- نرسیده به میدان سربند – طبقه دوم ساختمان شورای حل اختلاف پلاک ۲۴۵۱۰۲۵۵۸۸۰۲۱
۲۸تهرانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران -مرکزشمالمیدان حر-خ کمالی -بیمارستان لقمان حکیم-کلینیک مشاوره لقمان۲۲۳۰۳۷۹۲-۲۲۵۲۵۱۴۰۰۲۱
۲۹تهرانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران – شمالخیابان رسالت – خیابان کرمان جنوبی – کوچه زرین قبایی – درمانگاه دگمه چی – مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری دکمه چی۳۳۳۳۷۰۰۰۰۲۱
۳۰تهرانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران – مرکزبهداشت شرق  خیابان دماوند بعد از میدان امام حسین – خیابان شهید منتظری – انتهای بلوار اسدی-پشت بیمارستان بوعلی- مرکز مشاوره بوعلی۲۰۱۰۹۶۸۰-۲۶۱۰۵۰۵۰۰۲۱
۳۱تهرانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری تهران-مرکزبهداشت شمیراناتنیاوران -دارآباد -بیمارستان مسیح دانشوری -مرکزمشاوره مسیح دانشوری۵۵۰۰۸۲۲۲۰۲۱
۳۲شهرری مرکز مشاوره بیماری های رفتاری آبان خیابان شهید رجایی- خیابان سیزده آبان-خیابان شهید رشیدی بعد از ورزشگاه – جنب مرکز بهداشتی درمانی عظیم آباد-۵۶۳۶۸۸۵۵۰۲۱
۳۳اسلامشهرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری اسلام شهر خ امام محمد باقر(ع) -میلان ۴- روبروی ورزشگاه ۲۲ بهمن- جنب مرکز بهداشتی درمانی موسی آباد۵۶۳۶۸۸۵۵۰۲۱
۳۴شهریارمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهریارخیابان آهنگران- شبکه بهداشت و درمان قدیم – مرکز مشاوره شهریار۶۵۲۶۳۸۰۰۰۲۱
۳۵بهارستانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید صبوریسلطان آباد- مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهید صبوری۵۶۳۳۴۶۴۶۰۲۱
۳۶رباط کریم مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید شاطریانانتهای خیابان مصلی- بلوار شهید کمالی- مرکز شهید شاطریان۵۶۴۲۳۳۶۴۰۲۱
۳۷ملارد مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ملاردمارلیک- فاز ۳- خ چناران-مرکز بهداشتی درمانی کوثر۶۵۱۶۸۶۵۶۰۲۱
۳۸ورامینمرکز مشاوره بیماری های رفتاری ورامین روبروی شبکه بهداشت ودرمان ورامین – جنب پایگاه بهداشتی درمانی ورامین۳۶۲۸۰۰۳۹۰۲۱
۳۹چهارمحال و بختیاریشهرکردمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرکردخیابان ملت نرسیده به میدان انقلاب۳۲۲۶۰۴۷۰۰۳۸
۴۰خراسان جنوبیبیرجندمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بیرجندسجاد شهر- بلوار غدیر،جنب آزمایشگاه مکانیک خاک ، مرکز بهداشتی درمانی شماره۴۳۲۴۱۴۳۸۰۰۵۶
۴۱فردوسمرکز مشاوره بیماری های رفتاری فردوسخیابان خرمشهر-جنب ستاد مرکز بهداشت۳۲۷۲۸۸۵۰۰۵۶
۴۲خراسان رضویمشهد۱مرکز مشاوره بیماری های رفتاری امام هادیشهرک امام هادی -بین ۷ و۹- مرکز  سلامت جامعه  امام هادی۳۶۶۷۸۴۳۱۰۵۱
۴۳مشهد ۲مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نوید تندرستیبولوار وحدت -جنب پارک وحدت-مرکزبهداشت۳۳۶۵۷۷۳۱۰۵۱
۴۴مشهد۳مرکز مشاورخ بیماری های رفتاری مرجع خیابان سناباد نبش چهارراه راهنمایی  مرکز مشاوره بیماری های رفتاری و عفونی مرجع۳۸۴۳۵۲۴۲۰۵۱
۴۵مشهد۵مرکز مشاوره بیماری های رفتاری کارگرانبلوار نخریسی بلوار چمن بین ۱۹ و ۲۱ جنب شهرداری۳۳۴۱۵۵۱۷۰۵۱
۴۶قوچانمرکز رفرنس مشاوره و مراقبت بیماری های رفتاری قوچان خیابان امام خمینی(ره) جنب پل اترک۴۷۲۲۴۰۶۱-داخلی ۲۸۶۰۵۱
۴۷بردسکنمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بردسکنخیابان مطهری . مطهری ۵۵۵۴۲۰۳۱۳۰۵۱
۴۸گنابادمرکزمشاوره بیماری های رفتاری شماره ۱گناباد خیابان امام خمینی۵۷۲۲۲۵۹۸۰۵۱
۴۹بجستانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بجستانبجستان خیابان هفت تیر شبکه بهداشت ودرمان بجستان۵۶۵۲۲۶۸۸۰۵۱
۵۰سبزوارمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سبزوارمیدان آل احمد- حاشیه ضلع جنوب شرقی میدان-روبروی نمایندگی بیمه سلامت۴۴۲۹۳۶۷۷-۴۴۶۵۸۲۰۰۰۵۱
۵۱تربت جاممرکز مشاوره بیماری های رفتاری تربت جامتربت جام خیابا ن شهید بهشتی- دانشکده علوم پزشکی معاونت بهداشتی گروه بیماریه۵۲۵۲۶۱۳۴۰۵۱
۵۲تربت حیدریهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری تربت حیدریهبلوار مدرس- مدرس ۱۲ – مرکزجامع سلامت امام خمینی – مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری۵۲۲۳۸۵۸۱۰۵۱
۵۳نیشابورمرکز مشاوره بیماری های رفتاری نیشابورخیابان شریعتی- روبروی باغ ملی- مرکز خدمات جامع سلامت نیشابور۴۳۳۴۵۸۱۴۰۵۱
۵۴خراسان شمالیبجنوردمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بجنوردخیابان چمران – خیابان حر – مرکز مشاوره۳۲۲۲۶۷۵۸۰۵۸
۵۵اسفراینمرکز مشاوره معاونت بهداشتی اسفراینخیابان طالقانی-معاونت بهداشتی۳۷۲۲۷۲۲۲۰۵۸
۵۶خوزستاناهواز مرکز مشاوره بیماری های رفتاری اهواززیتون کارمندی-خیابان زاویه –جنب بیمارستان ابوذر-روبه رو کوچه هدایت –طبقه فوقانی کلینک  اطفال۳۴۴۵۴۶۰۰-۳۴۴۴۰۲۷۰۰۶۱
۵۷آبادانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری آبادانخ اروسیه -روبرروی پارکینیک رسالت جنب اتوگالری دشتی درمانگاه شهید باهنر۰۹۱۶۸۱۸۶۶۰۸ 
۵۸خرمشهرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری خرمشهرمیدان مطهری (فلکه ا….)- طببقه دوم مرکز امام رضا (ع)۵۳۵۲۳۱۱۳۰۶۱
۵۹شادگانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شادگانخیابان حوزه علمیه۰۹۱۶۸۱۸۶۶۰۸ 
۶۰دزفولمرکز مشاوره بیماری های رفتاری دزفولپشت مصلی نماز جمعه-روبروی ترمینال مسافربری شوش- خیابان شهدای محراب نبش خیابان رمضان۴۲۳۲۸۶۰۰۰۶۱
۶۱شوشمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شوشخیابان شهید دانش-نبش خیابان شهید بهشتی۴۲۸۲۲۱۷۱۰۶۱
۶۲شوشترمرکزمشاوره بیماری های رفتاری شوشترفلکه جانبازان پشت دادگستری -مرکز سلامت جامعه شماره ۴۳۶۲۳۶۶۷۰۰۶۱
۶۳بهبهانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بهبهان خیابان شهید نهایی، جنب مرکز جامع خدمات سلامت شهید بقایی(شماره یک سابق)۵۲۷۳۱۰۷۰۰۶۱
۶۴آغاجاریمرکز مشاوره بیماری های رفتاری آغاجاری بزرگراه مدرس، بلوار پرستار، جنب داروخانه شبانه روزی، روبروی بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی۵۲۶۶۲۰۱۴۰۶۱
۶۵زنجانزنجانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری زنجان خیابان طالقانی- سرچشمه /مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره ۵۳۳۳۶۲۰۲۵۰۲۴
۶۶سمنانسمنانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سمنان(تدین)بلوار قدس – خیابان شهید رجایی – تدین۳۳۳۲۱۳۶۱۰۲۳
۶۷گرمسارمرکز مشاوره بیماری های رفتاری  گرمسار سیادت ، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲-  مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهرستان گرمسار۳۴۲۳۰۸۴۷۰۲۳
۶۸شاهرودمرکز مشاوره  بیمار ی های رفتاری شاهرود خ فردوسی- مرکز بهداشت شاهرود-طبقه همکف- اطاق ۲۳۱۳۲۲۲۰۰۶۱۰۲۳
۶۹سیستان و بلوچستانزاهدانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری زاهدانخیابان مدرس –  نبش مدرس ۹۳۳۴۳۷۱۳۸۰۵۴
۷۰خاشمرکز مشاوره بیماری های رفتاری خاشخیابان انقلاب -جنب اداره جهاد کشاورزی -مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی۳۳۷۲۸۱۹۹۰۵۴
۷۱سراوانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سراوانخیابان شهید بهشتی – بهشتی ۴ -مرکز ماما روستایی سابق۳۷۶۲۹۶۰۰۰۵۴
۷۲کنارکمرکز مشاوره بیماری های رفتاری کنارکخیابان امام خمینی – مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره ۲۳۵۳۸۲۶۲۶۰۵۴
۷۳چابهارمرکز مشاوره بیماری های رفتاری چابهاربلوار امام خمینی روبروی مسجد جامع اهل سنت- مرکز خدمات جامع سلامت ۴شهری۳۵۳۳۸۴۰۰۰۵۴
۷۴زابلمرکزمشاوره بیماری های رفتاری زابلمیدان بسیج-هیرمند ۲۳۲۲۸۱۱۰۰۰۵۴
۷۵زهکمرکزمشاوره بیماری های رفتاری زهکخیابان ۲۲بهمن-کوچه پرستار۳۲۶۱۴۴۴۶۰۵۴
۷۶ایرانشهرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری ایرانشهردروازه خاش مرکز شهری روستایی۳۷۲۲۳۲۹۴۰۵۴
۷۷نیکشهرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری نیکشهرمرکز دوشهری۳۵۲۳۲۴۰۷۰۵۴
۷۸سربازمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سربازراسک-مرکز شهری روستایی۳۷۱۴۳۳۹۰۰۵۴
۷۹قصرقندمرکز مشاوره بیماری های رفتاری قصرقندمرکز شهری روستایی قصرقند۳۵۲۴۲۴۰۰۰۵۴
۸۰فنوجمرکز مشاوره بیماری های رفتاری فنوجستاد شهرستان فنوج۳۷۱۸۴۶۰۹۰۵۴
۸۱فارسشیرازمرکز مشاوره بیماری های رفتاری حسین بن علی (ع ) شماره ۲فلکه خاتون –بولوار دلاوران بسیج –خیابان لاوان  -مرکز بهداشت حسین ابن علی (ع)۳۷۳۶۳۰۰۰-۳۷۳۶۳۰۰۱-۳۷۳۸۹۲۵۵۰۷۱
۸۲مرودشتمرکز مشاوره بیماری های رفتاری مرودشتخیابان ۲۲ بهمن – بیمارستان غدیر – مرکز بهداشت شهرستان۴۳۳۱۲۰۲۴۰۷۱
۸۳دارابمرکز مشاوره بیماری های رفتاری داراب خ پیروزی مرکز بهداشت شهرستان واحد واگیر۵۳۵۴۷۰۰۱۰۷۱
۸۴ممسنیمرکز بهداشت شهید خواجهفلکه مصلی مرکز بهداشت شهید خواجه واحد واگیر۴۲۵۲۹۷۲۴۰۷۱
۸۵کازرونمرکز بهداشتی درمانی سعدیخیابان سعدی – مرکز بهداشتی درمانی سعدی جنب انتقال خون۴۲۲۱۷۱۴۵۰۷۱
۸۶جهرممرکز مشاوره امیدچهراراه حافظ ،ابتدای بلوار حافظ۵۴۳۴۳۰۰۴۰۷۱
۸۷فسامرکز مشاوره بیماری های رفتاری شماره ۱خیابان امام خمینی -مرکز بهداتی درمانی شماره یک۵۳۳۵۶۸۰۰۰۷۱
۸۸گراشمرکز مشاورخ بیماری های رفتاری گراش ابتدای بلوار سعادت – معاونت بهداشتی۵۲۴۵۱۰۳۴-۳۳۰۷۱
۸۹لارستانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری لارستانشهرجدید-روبروی راهنمایی و رانندگی۵۲۲۵۵۰۲۰۰۷۱
۹۰قزوینقزوینمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید باندیانخیابان شهید بابایی- سرکانال – مرکز بهداشت شهید بلندیان۳۳۶۵۸۰۱۵۰۲۸
۹۱قمقممرکز مشاوره بیماری های رفتاری قمخ توحید- جنب پمپ بنزین روبروی امامزاده سید معصوم۳۸۶۱۸۷۰۰۰۲۵
۹۲کردستانسقزمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سقزمیدان استقلال خ کودک۳۶۲۲۷۱۷۰۰۸۷
۹۳بانهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بانهخ ابراهیمی سه راه سلیمان بگ۳۴۲۲۱۹۰۰۰۸۷
۹۴دیواندرهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری دیواندرهمرکز بهداشت روبروی پارک ملت۳۸۷۲۲۷۵۰۰۸۷
۹۵بیجارمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بیجارپشت قلعه روبروی مرکز فرهنگی نور۳۸۲۳۶۰۷۷۰۸۷
۹۶قروهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری قروهخ سید جما الدین اسد ابادی  چ راه مدرس غربی۳۵۲۴۸۵۵۵۰۸۷
۹۷کا میارانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری کامیارانچ راه اصلی شهر درمانکاه شماره ۱۳۵۵۳۲۸۳۳۰۸۷
۹۸سنندجمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سنندجخ حافظ جنب بانک خون۳۳۲۲۹۲۱۰۰۸۷
۹۹مریوانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری مریوانمیدان نوروز بلوار ارشاد مرکز بهداست۳۴۵۹۰۴۷۸۰۸۷
۱۰۰سرو ابادمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سروآبادمرکز بهداشت شهری روستای بلوار شهدا۳۴۸۲۳۰۹۷۰۸۷
۱۰۱دهگلانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری دهگلانمیدان امام خمینی مرکز بهداشت دهگلان۰۹۱۸۸۸۷۰۱۳۷ 
۱۰۲کرمانکرمانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری کرمانخیابان شهید مطهری(احمدی غربی)-نرسیده به پل ۹ دی- روبروی  کوچه۲۵۳۲۲۳۱۹۸۲-۳۲۲۲۰۴۰۴۰۳۴
۱۰۳سیرجانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سیرجانبلوار دکتر صادقی-روبروی پارک ۱۷ شهریور-جنب مرکز سید الشهدا۴۲۲۳۸۴۰۳-۴۲۲۰۴۰۲۲۰۳۴
۱۰۴بممرکز مشاوره بیماری های رفتاری بم میدان امام خمینی جنب مرکز سالک۴۴۲۱۰۵۴۲۰۳۴
۱۰۵جیرفتمرکز مشاوره بیماری های رفتاری جیرفتخیابان شفا- جنب سازمان انتقال خون- مرکز جامع سلامت شماره ۱ شهری۴۳۳۱۰۶۵۳۰۳۴
۱۰۶کرمانشاهکرمانشاهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری رفعتیهمیدان رفعتیه( فاطمیه)- طبق دوم مرکز بهداشتی درمانی رفعتیه۳۷۲۷۴۶۲۳- ۳۷۲۳۱۴۱۴۰۸۳
۱۰۷اسلام آبادمرکز مشاوره بیماری های رفتاری اسلام آبادخیابان شهرستانی، کوچه شهدای اول، مرکز بهداشتی ردمانی شماره سه۴۵۲۳۲۴۲۸۰۸۳
۱۰۸هرسینمرکز مشاوره بیماری های رفتاری هرسینبیمارستان شهدای هرسین،جنب کلینیک دانپزشکی۴۵۱۲۵۰۰۳۰۸۳
۱۰۹کهگیلویه و بویراحمدکهگیلویهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری دهدشتپشت هلال احمر-ابتدای جاده سوق -سمت راست-مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری۳۲۲۷۱۰۱۳۰۷۴
۱۱۰بویراحمدمرکز مشاوره بیماری های رفتاری یاسوجگلستان ۱۵-خیابان شهید دستجردی-مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد -مرکز مشاوره بیماری های رفتاری۳۳۲۲۳۷۰۱۰۷۴
۱۱۱گچسارانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری گچساراندوگنبدان -چهاراه فرمانداری قدیم -بالاتر از بسیج-روبروی درمانگاه فرهنگیان- مرکز مشاوره بیماری های رفتاری۳۲۲۲۶۶۴۱۰۷۴
۱۱۲گلستانگنبد کاووسمرکز مشاوره بیماری های رفتاری گنبد کاووسخ۱۲ دی غربی (گلشن غربی) خ رازی جنب مدرسه شهید ریاضی۳۳۲۳۵۳۶۵۰۱۷
۱۱۳گر گانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری گرگانمیدان شهرداری – کو چه لا له یکم – مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری۳۲۲۳۰۵۰۶۰۱۷
۱۱۴گیلانرشتمرکز مشاوره بیماری های رفتاری رشت فلکه گاز جاده لاکان روبروی مسجد امیرالمومنین داخل پارک کلنیک مشاوره۳۳۴۷۳۲۷۲۰۱۳
۱۱۵لاهیجانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری لاهیجانخ امام خمینی -خ فرهنگ جنب بنیاد مسکن۴۲۲۳۱۰۰۱۰۱۳
۱۱۶انزلیمرکز مشاوره بیماری های رفتاری انزلیغازیان-چهار را امامزاده صالح کوچه شهید عسگری نژاد مرکز بهداشتی درمانی غازیان(کلینیک مشاوره)۴۴۴۴۰۱۰۱۰۱۳
۱۱۷آستارامرکز مشاوره بیماری های رفتاری آستارا میدان حکیم نظامی مرکز بهداشتی درمانی شهید محمدزاده۴۴۸۱۷۳۷۰۰۱۳
۱۱۸لرستانازنامرکز مشاوره بیماری های رفتاری ازنابلوار جهاد جنب مرکزجامع سلامت خاتم الانبیا (ص)۴۳۴۳۱۹۹۱۰۶۶
۱۱۹الشتر(سلسله)مرکز مشاوره بیماری های رفتاری الشتر(سلسله)خیابان امام خمینی (ره)بالاتر از بانک ملت کوچه یاس۴۳۲۵۲۴۸۹۷۰۶۶
۱۲۰الیگودرزمرکز مشاوره بیماری های رفتاری الیگودرزمیدان فرمانداری خیابان هلال احمر کوچه شهید عبدالله سمیعی۴۳۳۲۸۳۲۳۰۶۶
۱۲۱بروجردمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بروجردمیدان امام حسین (ع) ابتدای بلوار دکتر شهیدی جنب مرکز سلامت قدس۴۲۴۶۸۹۲۲۰۶۶
۱۲۲پلدخترمرکز مشاوره بیماری های رفتاری پلدخترخیابان امام خمینی (ص) جنب بانک ملت  مرکز بهداشتی درمانی شماره یک۳۲۲۲۸۸۵۵۰۶۶
۱۲۳خرم آباد(مرکز شماره یک)مرکز مشاوره بیماری های رفتاری خرم آباد(مرکز شماره یک)دره گرم بلوار ولایت نگارستان هفدهم۳۳۲۳۲۱۷۱۰۶۶
۱۲۴خرم آباد(مرکز شماره دو)مرکز مشاوره بیماری های رفتاری خرم آباد(مرکز شماره دو)میدان امام حسین(ص)خیابان طیب نرسیده به چهارراه روبروی پارک۳۳۴۲۳۵۲۸۰۶۶
۱۲۵دورودمرکز مشاوره بیماری های رفتاری  دورودابتدای شهرک قدس، مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری۴۳۲۲۶۱۱۷۰۶۶
۱۲۶کوهدشتمرکز مشاوره بیماری های رفتاری کوهدشتانتهای خیابان دکتر حسابی۳۲۶۴۰۹۰۹۰۶۶
۱۲۷نورآباد (دلفان)مرکز مشاوره بیماری های رفتاری نورآباد (دلفان)خیابان ۲۴ متری طالقانی کوچه شهدا ۱۱۳۲۷۲۰۸۵۷۰۶۶
۱۲۸مازندرانآملمرکز مشاوره بیماری های رفتاری آملمیدان فجر خ فرهنگ شهر ساختمان پزشکان طبقه دوم۴۴۲۹۱۷۴۰۰۱۱
۱۲۹بابلسرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بابلسرمیدان بسیج  شبکه بهداشت ودرمان بابلسر۳۵۲۵۸۵۴۰۰۱۱
۱۳۰بهشهرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بهشهرنقاش محله مرکز بهداشتی درمانی شماره ۲۳۴۵۷۳۹۱۷۰۱۱
۱۳۱سوادکوهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری سوادکوهپل سفید مرکز بهداشت شهرستان۴۲۴۲۱۸۰۸۰۱۱
۱۳۲ساریمرکز مشاوره بیماری های رفتاری ساریخ امیرمازندرانی-سه راه شهبند۳۳۲۹۳۵۰۱۰۱۱
۱۳۳جویبارمرکز مشاوره بیماری های رفتاری جویبارخ کلاگر محله مرکز بهداشت شهرستان۴۲۵۳۰۲۰۲۰۱۱
۱۳۴چالوسمرکز مشاوره بیماری های رفتاری چالوسعلویکلاه مرکز بهداشتی شماره ۳۵۲۲۵۲۹۲۰۰۱۱
۱۳۵رامسرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری رامسرخ شهید عباس مفرد -مرکز بهداشتی درمانی شماره ۲۵۵۲۵۹۰۷۸۰۱۱
۱۳۶قائمشهرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری قائمشهرخ کفشگرکلا  بزرگ کوچه عدالت۴۲۲۴۲۰۴۷۰۱۱
۱۳۷گلوگاهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری گلوگاهخ بهداری روبروی پاسگاه مرکز بهداشتی درمانی شماره یک۳۴۶۶۹۶۴۰۰۱۱
۱۳۸محمود آبادمرکز مشاوره بیماری های رفتاری محمود آبادخیابان معلم مرکز بهداشتی درمانی شهدای ۷ تیر۴۴۷۴۲۵۵۵۰۱۱
۱۳۹میاندرودمرکز مشاوره بیماری های رفتاری میاندرودسورک خیابان اصلی مرکز شبانه روزی حاج مصطفی۳۳۸۸۶۷۶۳۰۱۱
۱۴۰نکامرکز مشاوره بیماری های رفتاری نکاپشت ساختمان شهرداری عمارت مهندسین۳۴۷۳۰۴۷۴۰۱۱
۱۴۱نورمرکز مشاوره بیماری های رفتاری نورخ امام خمینی مرکز بهداشتی درمانی شماره یک۴۴۵۲۵۶۹۷۰۱۱
۱۴۲نوشهرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری نوشهرگردگل خیابان پاستور کوچه بهداشت۵۲۳۵۴۵۰۵۰۱۱
۱۴۳تنکابنمرکز مشاوره بیماری های رفتاری  تنکابنخ امام خمینی  کوچه شهید مروتی مرکز بهداشتی درمانی شماره یک۵۴۲۱۰۵۹۰۰۱۱
۱۴۴بابلمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بابلخیابان مدرس -بین چهارراه گنجینه و چهارراه فرهنگ -ساختمان خزر۳۲۲۰۷۶۹۸۰۱۱
۱۴۵مرکزیاراکمرکز مشاوره بیماری های رفتاری اراکابتدای خ قائم مقام طبقه فوقانی مرکز جامع سلامت مرسلی۳۲۲۲۸۰۷۳۰۸۶
۱۴۶خمینمرکز مشاوره بیماری های رفتاری(خود کفایی)خیابان شریعتی-مرکز خدمات جامع سلامت ۲ شهری۴۶۲۲۹۲۲۷۰۸۶
۱۴۷ساوهمرکز مشاوره بیماری های رفتاری ساوهمیدان مادر-خیابان شریعتی۷ (وزیری سابق) جنب درمانگاه والفجر۴۲۲۲۵۹۵۴۰۸۶
۱۴۸هرمزگانبندرعباسمرکز مشاوره بیماری های رفتاری بندرعباسبلوار جمهوری اسلامی جنب مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس۳۳۳۵۴۳۰۸-۳۳۳۴۷۲۷۳۰۷۶
۱۴۹مینابمرکز مشاوره بیماری های رفتاری مینابخبابان امام خمینی جنب سازمان انتقال خون۴۲۲۲۳۴۹۰۰۷۶
۱۵۰رودان مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رودانمیدان جمهوری اسلامی جنب حوزه علمیه امام خمینی (ره)مرکز جامع سلامت شماره یک۴۲۸۸۳۰۸۱۰۷۶
۱۵۱قشممرکز مشاوره بیماری های رفتاری قشمخیابان شهید منتظری ساختمان بیمارستان قدیم۳۵۲۲۰۳۵۴۰۷۶
۱۵۲کیشمرکز مشاوره بیماری های  رقتاری بوعلی کیشبلوار خاتم الانبیاء (ص) خیابان اقبال ،مرکز جامع سلامت بو علی۴۴۴۳۲۶۲۶۰۷۶
۱۵۳همدانهمدانمرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهداءابتدای خیابان تختی، مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهداء۳۲۵۲۱۴۱۱۰۸۱
۱۵۴ملایرمرکز مشاوره بیماری های رفتاری ملایرخیابان شهید احمد وفائی ( بروجرد)، خیابان طالقانی، خیابان امام رضا، بن بست امام رضا۳۲۲۲۲۳۰۰۰۸۱
۱۵۵ اسدآبادمرکز مشاوره بیماری های رفتاری اسدآبادمیدان ساعت، خیابان سید جمال الدین اسدآبادی، کوچه گلستان۱، روبروی فروشگاه کوروش۳۳۱۲۲۰۱۱۰۸۱
۱۵۶یزدیزدمرکز مشاوره بیماری های رفتاری یزدبلوار امام جعفرصادق-روبروی فروشگاه زنجیره ای رفاه جنب مسجد مهدیه۳۶۲۴۱۴۴۴۰۳۵
۱۵۷میبدمرکز مشاوره بیماری های رفتاری میبدمیدان دانشجو-جنب مرکز سلامت جامعه هدایت۳۲۳۴۳۰۰۷۰۳۵

ایدز

زمان تشخیص ایدز
چقدر خوب بود؟